PIXI I DIXI 25.05.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Witam Forumowiczówwystapiliśmy o opinie lokalizacyjne na budowe domu jednorodzinnego, i... mamy pytanie pobrano od nas opłate skarbową ( według przepisów o opłacie skarbowej nie podlegaja jej podania itp dot budownictwa mieszkaniowego, co ciekawe znaczki nie zostały skreslone czyli chyba skasowane) oraz opłate administracyjne - ta ustala rada gminy za czynnosci administracyjne - w uchwale pisze ze dotyczy ona wyrysu i wypisu , a my na kwicie mamy za opinie lokalizacyjnąnie wspomnę ze w gminie nikt nic nie wie, płacic a jak nie to wychodzić jak to jest u WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 26.05.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Miałam podobną sytuację - pobrano ode mnie nienależną opłatę skarbową za wydanie decyzji wzizt dla budynku mieszkalnego. Odwołałam się do urzędu skarbowego. Odwołanie uznano i opłata została mi zwrócona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts