Rytunia 25.05.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Bławatek - to piękny dom z Horyzontu.100m2 pow. uż + garażpiękny rozkład pomieszczeńjak sądzę tani w budowie i eksploatacji nie potrafię dołączyć zdjęcie, ale projekt łatwo odnaleźdź na stronie: www.domnahoryzoncie.pl NAPISZCIE PROSZĘ CZY BUDUJECIE TEN DOM, A JEŚLI NIE TO CO O NIM SĄDZICIE- MY JESTEŚMY W NIM ZAKOCHANI I BYĆ MOŻE CZEGOŚ NIE BIERZEMY POD UWAGĘ POZDRAWIAM RYTUNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.05.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 nie ma bławatka na stronie, ktora podałas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 27.05.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 nie ma bławatka na stronie, ktora podałas... Oto Bławatek http://www.domna5.pl/pliki/widoki/render_blawatek_1.jpg http://www.domna5.pl/pliki/widoki/render_blawatek_2.jpg A tutaj adres do Pracowni Dom na 5 . Przypadkiem interesuję się projektem Zosia tego samego architekta (Paweł Piątka), który również zniknął ze stron Horyzontu. Piątka, najwyraźniej założył swoje biuro i Bławatek już tam jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 27.05.2005 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Wielkie dzięki za informację.mało zawału nie dostałam, jak się okazało, że Bławatek zniknął, tyle wybierania i nic............. Bardzo, bardzo dziękuję Egon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 30.05.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Bardzo, bardzo dziękuję Egon Cała przyjemność po mojej stronie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mendas 02.07.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 a ja z zoną zaczęliśmy jego budowę !!! mamy nadzieję, że zakończymy w następne wakacje.... może po. ale uważamy że jest najładniejszy, tani w budowie i funkcjonalny.. w horyzoncie maja jeszcze bardzo ładny projekt Gienia..[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 02.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Bławatek niszego sobie, ale zastanawia mnie jak to jest z tą górną łazienką, czy wejście jest z półpiętra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 03.07.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 BArdzo ladny domek,taki mniamniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.07.2005 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Bławatek niszego sobie, ale zastanawia mnie jak to jest z tą górną łazienką, czy wejście jest z półpiętra? dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izydor 19.02.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam,Razem z żoną jesteśmy również pod wrażeniem tego projektu,na razie załatwiamy formalności z działką i do budowy jescze daleko alechciałbym zapytać o zmainy w projekcje tj, chodzi mi o ścianę odzielającą kuchnie od salonu czy może jej nie być? Nam sie wydaję że bez niej byłoby jescze więcej przestrzeni, czy to możliwe pod względem konstrukcji?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 19.02.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 http://www.projekty.ign.com.pl/projekt.php?id=6&opcja=opis&nazwa_projektu=B%C5%81AWATEK Podaję link do tego projektu i spróbuję go ocenić: 1. Wygląda rzeczywiście na tani w budowie. 2. Ładny z zewnątrz. 3. Dla mnie mały pokój dzienny, może faktycznie połączenie go z kuchnią stworzyłoby większą przestrzeń. 4. Pokoje na górze małe, ale przy tej powierzchni użytkowej jest to wszystko dobrze dograne. 5. Łazienka na półpiętrze trochę niewygodna ale do zniesienia . Jej plusem jest to, że znajduje się nad pomieszczeniem gospodarczym (pralnią). 6. Najbardziej podoba mi się taras z tyłu. Podsumowując, uważam że jak na powierzchnię użytkową 99 m2 dom jest dobrze rozplanowany i ładny. Powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mendas 05.03.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 jak już wcześniej się wypowiadałem buduję go.. - faktycznie połączenie kuchni z salonem to ok pomysł salon jest ładniejszy, - co do budowy i jej kosztów to nie jest to mało w chwili obecnej jesteśmy na etapie CO i CWU (kończymy już) i koszty około 200.. - uważajcie na komin w salonie ... ( JEST WIELKI !!! ) - ważne jest także by działka nie miała nierównośći bo wtedy .... ( 3000 błoczków betonowych).. - łazienka jak dla mnie jest bardzo wygodna.... i jest ona faktycznie na półpiętrze - ciekawym rozwiazaniem jest to, że w tym domku mamy aż cztery poziomy : poziom "0" - garaż, wejście, kotłownia; poziom "1" - salon kuchnia gabinet; "2" - łazienka; "3" - poddasze... - pokoiki nie są największe ale jak na 100m2 wystarczające.. - wydaje mi się że nie będzi drogi w ogrzewaniu.. - jak by były jaieś pytania to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniqua 10.08.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam wszystkich zakochanych w Bławatku. My projekt kupiliśmy na http://pprojekt.pl/projekt352-blawatek_d.html wersja z pokojem nad garażem. Jesteśmy na etapie tynków i przed nami po zimie wykańczanie wnętrza. Widzę że dawno tu nikt nie zaglądał. Oczywiście zachęcam nowych forumowiczów do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts