ewa leszczyńska 26.05.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Proszę o radę co robić, gdzie się udać po pomoc, żeby uratować moje drzewa. Są zżerane przez dziwaczne robaczki, które udają kłaczki waty. Siedzą nieruchomo w miejcu rozgałęzień, wyglają jak biały nalot. Czsem udają się na wędrówkę by poogryzać liście. Drzewa są słabe, mają mało liści, a te co są, są podziurwione. Olchy są stare, są jedynymi drzewami na dzaiłce, kilka lat temu były bujne i miały gęstwinę liści. Dziś żal patrzeć. Ratujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Ja tez mam podobny problem, ale nie olchy, a jabłonki mi zzerają.. Wieczorem, najlepiej w nocy nalezy je popryskac odpowiednim preparatem.. Nigdy nie rób tego w nocy.. Jak wyglądają te robaczki, bo na nowo posadzonym grabie tez mam jakieś, takie małe czarne;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts