Hydraulik 14.01.2010 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 witam ja tez z szeregowki oj zazdrosze tego podgrzewanego podjazu , zwłaszcza teraz gdy my biegamy z szuflami no i zazdroszcze jeszcze tego poziomu 0 i pomieszczenia nr 4- idealne dla mnie na pracownie, dlaczego ja takiego nie mam :? W tym roku mój podjazd pracuje częściej niż przez ostatnie trzy lata Z gospodarczego poziomu 0 jestem bardzo zadowolony Inwestorzy budując nowe domy całkowicie zapominają o tym tak ważnym dodatku którego brak odczuwają z czasem, przypominam że domek ten kupiliśmy w stanie serowym tak więc przed kupnem dokładnie widzieliśmy i wiedzieliśmy czego chcemy Prowadząc własną działalność pomieszczenia gospodarcze się przydają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 14.01.2010 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Super pomysł z tym podgrzewanym podjazdem. Mój mąż też taki chciał to go wyśmiałam, że ostatnie zimy rzadko są białe i że jest leń bo nie chce mu się odśnieżyć. Aż tu nagle szok i jesteśmy zasypani. Chyba muszę zmienić zdanie. Też żałuje że nie zrobiłem pod całą kostką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 14.01.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 tylko jak to finansowo wyglada ? tzn takie grzanie moj sasiad ma taki podjazd ale to z solarow się grzeje.......teraz kicha bo za malo słonca no i byly problemy z ukladaniem kostki , bo pierwsi fachowcy poprzerywali przewody wibratorem Z układaniem kostki to wiadomo mój fachowiec od kostki tez marudził ale to jeszcze nic bo on bardziej marudził ponieważ kostka którą układał była pierwszą taka w powiecie a może i województwie ale za to jak ja ułożył to dopiero się zaczęło przez ponad pół roku codziennie wycieczki nawet burmistrza Siemiatycz przywieźli na wizję lokalną Ego kostkarza urosło ponieważ był jedynym w okolicy co taką kostkę układał mój podjazd ogrzewany jest trochę nietypowo bo z instalacji centralnego ogrzewania a moje centralne zasilane jest z kotła stałopalnego ( taki na wszystko) koszty energii mam więc bardzo niskie Z solarów trochę nie bardzo ponieważ ogrzewanie takie musi być załączone w momencie gdy opady śniegu się zaczynają a nie do celów rozpuszczenia ubitego śniegu W momencie gdy śnieg pada nie mamy słońca Najbardziej popularnym sposobem roztapiania śniegu jest instalacja elektryczna uważam że to też dobre rozwiązanie wbrew pozorom koszty nie są aż tak wysokie Były lata że instalacja była załączana raz lub dwa tej zimy jak jest wiadomo Spora część oglądających to dziwo myśli że instalacja taka musi pracować całą zimę by nie zamarzła a to przecież nie prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 30.01.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/fh/hf/anfc/zutLwxN4Sj41KfpkQB.jpg tak jest latem, jest jeszcze ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 30.01.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/fh/hf/anfc/Z5cta78gi9tzmNQvqB.jpg z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia25 01.02.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam:) Kostka faktycznie piękna:) Natoiast ja mam pytanie jaki to jest dokładnie kolor elewacji????? Bo jest śliczna:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 01.02.2010 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Myślałem że jest to brzoskwinia ale okazało się że jest to odcień orzecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts