tenere 26.05.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 chodzi mi o cene, jakosc wykonania, trwalosc okien, solidnosc firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 29.05.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Takie właśnie wybrałem, mam i sobie chwalę.Jakość b.dobra, cena OK - generalnie nie mam zastrzeżeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 29.05.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 ja też je kupiłem chociaż jeszcze nie założyłem, ale były to pierwsze które oglądałem i najbardziej mi się podobały spośród tych które miałem puzniej przyjemność oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 29.05.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 moi sąsiedzi kupili takie okna, mi sie bardzo podobaja. Jest ktos kto je ma juz troche dluzej i moze wyrazic jakas opinie ?PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 29.05.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 moi znajomi mają od 5 lat i są zadowoleni, nie narzekali żeby coś się z nimi działo. Ja też się przymierzałem do tych okien, były rzeczywiście bardzo ładne, a przynajmniej te w salonie wystawowym, ale koniec końców kupiłem plastiki (w okleinie mahoń). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Man 31.05.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Mam je od 1,5 roku i w zasadzie bez zarzutu. Niewielki problem mam z drzwiami "tarasowymi". Nie zamontowano mi Hamulca w klamce, i zamek był żle założony. Serwis przyjechał, sprawnie naprawił (chociaż dosyć długo czelałem). Jedni z niewielu, którzy zanim zaczęli pracę zabezpieczyli podłogę przed ewentualnym uszkodzeniem, a po pracy posprzątali. Obecnie trochę się skrzydła zahaczają, ale nie jest to nic poważnego.Natura ma jeszcze jedną zaletę - szprosy zewnętrzne na zawiaskach w przystępnej cenie. Chciałem takie, gdyż są ładne, a jak się znudzą, to je zdejmę i tyle. Generalnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts