Marin205 26.05.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Poszukuję ekipy budowlanej do postawienia domu wg projektu Archon - Dom pod lasem. Dom o powierzchni użytkowej około 123 m2, z dwuspadowym dachem krytym blachodachówką, ściany dwu lub jednowarstwowe w technologii porotherm. Proszę o informacje i kontakt na adres mailowy: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 27.05.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 ja moge złozyc oferte odnosnie wykonania dachu.tanio i solidnie.tel. 0880926689 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 27.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 na etapie fundamentów można a nawet trzeba rozłorzyć kanalizację poziomą tak więc pisz do mnie reszta dalej..... tak wiec masz mnie od wszelkich wod kan gaz icentralnego ogrzewania rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts