A. 26.05.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Znalezlismy z zona dzialke w Lomiankach kolo Warszawy. 1014m2 - z tego 240m2 to droga dojazdowa. Gaz i prad jest przy pierwszej dzialce (trzeba dociagnac do "naszej" 50m). Status dzialki na chwile obecna to rolna. Obok sa budynki wiec z pozwoleniem na budowe nie powinno byc problemu. Cena 130tys PLN. Czy warto brac?A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Znalezlismy z zona dzialke w Lomiankach kolo Warszawy. 1014m2 - z tego 240m2 to droga dojazdowa. Gaz i prad jest przy pierwszej dzialce (trzeba dociagnac do "naszej" 50m). Status dzialki na chwile obecna to rolna. Obok sa budynki wiec z pozwoleniem na budowe nie powinno byc problemu. Cena 130tys PLN. Czy warto brac? A. Oj, nie bądź taki pewien, że z pozwoleniem nie będzie problemu. Odrolnić musisz najpierw... Sprawdź plan zagospodarowana, dowiedz się o minimalną powierzchnię działki do wybudowania itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.05.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 130tys za 774m2 działki rolnej?Lekkie przegięcie.Ale może mi się tylko wydaje,nie znam okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 01.06.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A jak szybko zamierzasz się budować? Bo odrolnienie to łatwe jest tylko na papierze (a i to nie jest pewne). Poza tym taka cena za działkę rolną to zdzierstwo. Ja szukałem działki prawie 2 lata i nie chciałem brać pierwszej oferty z brzegu. Tam się będzie mieszkać kilkadziesiąt lat. Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.06.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Za nieodrolnioną - okolice Wilanowa - 1360 m - 200 tyś. Po odrolnieniu takie działki chodzą po nie mniej niż 250. Jaka okolica i zapotrzebowanie, taka i cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aramo 10.06.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Sprawdź dokładnie jak wygląda okolica, teraz i jak będzie wyglądała w przyszłości. Między Dąbrową L. a KPN ma być budowana droga S7. Łącznik momiędzy Łomiakami i Jankami. Inne plany to budowa dróg dojazdowych i mostu pomiędzy Łomiankami i Jabłonną oraz supermarketu zaraz napoczątku Łomianek (od strony wawy). Plany są oczywiście ambitne ale za kilka lat może dojść do ich realizacji. Wiecej informacji mażesz znaleźć na stronie http://www.siskom.waw.pl. Są to plany "mazakiem po mapach pisane" ale przedstawiają możliwe "zagrożenia". Jeśli ta działka znajduje się w okolicy możliwych inwestycji doradzałbym ostrożność. Jeśli nie, to ceny działek w tej okolicy są wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts