rrmi 26.05.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Widze , ze pominelismy wszyscy to piekne swieto . Tak wiec w ostatnich minutach 26 maja 2005 zycze sobie i innym matkom budujacym i nie budujacym wszystkiego nalepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Dzieki zes przypomniała trza zadzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafik 27.05.2005 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Widze , ze pominelismy wszyscy to piekne swieto . Tak wiec w ostatnich minutach 26 maja 2005 zycze sobie i innym matkom budujacym i nie budujacym wszystkiego nalepszego ja tez Wam ,wszystkim matkom zycze wszystkiego najlepszego.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 01.06.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 To wszystko jeszcze nic. Najbardziej zapomnianym swietem jest dzień ojca. Pytanie: Kiedy to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.06.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Hmmm, 23 czerwca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika9093 07.01.2017 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 23.01.2017 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Trochę czasu jeszcze pozostało, ale moge podpowiedzieć coś od siebie na prezent.Warto jest coś mamie zaprojektować. W sieci jest wiele stron, które dają mozliwość stworzenia kubeczka z napisem, ewentualnie jakiejś ciekawej koszulki. Inna dobra opcja to krem do twarzy przeciwzmarszczkowy. Polecam szczególnie Richevon. Sama mam to serum, ostatnio zamówiłam również swojej mamie. Naprawdę działa, wywarło na mnie ogromne wrażenie. +Spłyca zmarszczki+Genialna, lekka konsystencja ( taki jakby delikatny zelik)+Delikatny zapach+Ładne, estetyczne opakowanie z pompką tak wiec można nabrać go ile się chce+Szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy+Fajny skład ( same naturalne składniki)\ Trochę kosztuje ale akurat uwazam,że warto jest się na to szarpnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lskw 25.01.2017 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Mama warta jest każdego prezentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts