rafikpp 26.05.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 mam problem z balkonem....bo przeciekaprosze o pomoc !!!!co, jak, najszybciej i najlepiej nalezy zrobic zeby zapobiec kapaniu na glowe(pod balkonem mam salon....z miskami podczas ulewy)przosze o rade.a moze ten temat poruszyc na lamach Muratora?pozdr.Amator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.05.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 A co masz teraz na balkonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafikpp 28.05.2005 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 witamteraz mam pape i beton na balkoniepozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 29.05.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Beton na papie? Czy odwrotnie.Jeśli ostatni od góry to beton - dać tzw. ciekłą folię, np.PCI, Sopro Dichtschlaemme Flex lub Deitermann itd. Ni emoże to zostać bez dalszego zabezpieczenia.Na to płytki . Inna opcja wylać 3 mm żywicy epoxydowej. Ale z posypką kwarcową bo inaczej się jeżdzi w deszcz na zębach. Ta posypka dla odmiany bardzo pogarsza wygląd optyczny. Ja u siebie tak załatwiłem na 7m2 balkonu. 12 rok - funkcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 30.05.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Możesz jeszcze dodać obróbkę blacharskš aby nie zaciekało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafikpp 30.05.2005 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 sprawa wyglada tak:przekruj balkonu(zaczynam od dolu):-beton-papa-beton(czy ten beton zwalic?)i dostac sie do papy?blache juz kupilemteraz tez zastanawiam sie nad kafelkami ale zobacze ile pieniedzy mi zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 31.05.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ostatni beton to min. 4 cm? Pewnie tak. To obie w/w przeze mnie opcje wchodzą w rachubę- ciekła folia + klej elastyczny + dobre fugi- żywica epoksydowa - wylewka 2,5 - 3 mm (wymalowanie nie musi wystarczyć) Jeśli beton w podłożu jest skorodowany, to oczywiście wcześniejsza naprawa zaprawami naprawczymi do betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafikpp 01.06.2005 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 dziekuje wszystkim za pomocteraz czeka mnie praca...pozdrawiamrafikpp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts