Hallina 27.05.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Czy ktos z Was robił drewniany strop i jak to się ma cenowo do betonowego?Proszę o cenne rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 27.05.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30986&start=60Pod tym linkiem znajdziesz opis i zdjęcia stropu drewnianego-nagiego. Cenowo wychodzi troszkę taniej niż betonowy na etapie stanu surowego. Z tym, że jest gotowy na tym etapie, a betonowy musisz wykończyć, co potrafi kosztować majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.05.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 ja tez mam drewnianyróznicy cenowej nie ma, ja wycisze i ocieple swoj wełną i zrobie stelaz pod KGposzukaj bylo mnóstwo na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Odyn 29.05.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 nikt teraz nie robi stropow drewnianych... Jezeli juz bys juz chciala robic to musisz miec bardzo dobra ekipe stropu drewnianego nie mozna zrobic byle jak bo za kilka kilkanascie lat to wyjdzie szczegolnie chodzi o punkty podparcia belek albo desek (w stropie deskowym) jezeli niebeda dobrze zaizolowane to zacznie drewno gnic moze jakis grzyb itp.... W stropie zelbetowym nie masz z tym problemow (a pozatym podczas pozaru......). Co do wyciszenia stropu zelbetowego polecam podloge pływająca poczytaj cos o tym albo zapytaj majstra ktory bedzi Ci robil strop zelbetowy powinien wiedziec o co chodzi (tutaj tez liczy sie starannosc wykonania jezeli spartacza sprawe ta cale wyciszenie szlak trafil) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 odyn: moze ty o szlasie piszesz... domy drewniane stoja od wojny po dzis dzien i nic w nich nie gnije a domy z bali?? tez zgniją?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts