TomekM 29.10.2002 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Czy ktos zna te rynny? Z wyglądu zupełnie przyzwoite, 10 lat gwarancji, 40% tańsze od Marley-a.Macie jakies doświadczenia z tymi rynnami - prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 29.10.2002 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 zalozylem Galeco extra, nie wiem bo mam pierwszy rok, w kazdym razie reklamacje mi uznali bez problemow jak mi 3 haki pekly ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 29.10.2002 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Ja tez o trwalosci sie nie wypowiem, bo dopiero w tym roku zalozylem. Wygladaja dosc ladnie. Mysle, ze moge polecic:razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 30.10.2002 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Dzięki za info. Zamówiłem i zobaczymy co z tego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 On 2002-10-29 10:30, TomekM wrote: Czy ktos zna te rynny? Z wyglądu zupełnie przyzwoite, 10 lat gwarancji, 40% tańsze od Marley-a. Macie jakies doświadczenia z tymi rynnami - prosze o info. Tomku! Mam dokładnie takie same przemyślenia o rynnach GALECO jak Ty. Jak sprawdzają sie w praniu? Jak przetrwały tę ciężką zimę? Z perspektywy paru miesięcy, czy wybór by był ten sam? Marek Sz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 25.03.2003 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Też zakupiłem te rynny. Zadecydowały ładny wygląd i przystępna cena. Założę je jednak po ociepleniu. Myślę jednak, że to dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wstep Bronislaw 25.03.2003 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Odnośnie pytania o "wpływ zimy": zalozylem takie rynny w sierpniu; po zimie (pierwszej wygladają tak jak w zeszłym roku. Nie wiem co by tu wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wstep Bronislaw 25.03.2003 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Byłbym zapomniał- powyżej było cos o pekajacych hakach:Kiedy wybierałem rynny ("extra 125") to na "wystawce" rynny 125 i grubsze prezentowane były ze wzmacnianymi hakami (sztywniejszy profil), zaś rynny cieńsze (do 100mm o ile dobrze pamiętam) z hakami "oszczednościowymi" - nie budzacymi zaufania.Po dostawie okazało się, że zgodnie z prawem pana Kopernika do rynien 125 tez zaczęto stosować słabsze haki (trafiły mi się dwie paczki tego chłamu). Udało mi sie bez problemu wymienić ale nie wiem co jest dostepne w obecnej ofercie Galeco.Bronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 26.03.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Mm Galeco od sierpnia. Zima moze nie byla straszna, ale jednak byla. Do tej pory wygladaja jak nowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts