alagor 27.05.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Podejmuję decyzję dotyczącą schodów wewnętrznych, narazie wiem że mają być ażurowe. Proszę o poradę , z jakiego drewna najlepiej wykonać takie schody i ewentualnie z jakiej firmy ze Śląska skorzystać. O czym trzeba bezwzględnie pamiętać przy wyborze schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtca 27.05.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Ja zamowilem z jesionu, powiem szczerze, nie wiem czy jest to najoptymalniejszy wybór. Ludzie znający sie na temacie bardziej niż ja skomentowali "może być" - byleby drewno dobrze przygotowane było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 07.06.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam,im twardsze drewno tym lepiej. My bedziemy mieli z debu. Pikne schody maja znajomi z jesionu. Chyba jeszcze buk sie nadaje...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbrakus 07.06.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 A moje będą z gruszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemik 07.06.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam! Ja mam z jesionu dlatego, że chcieliśmy jasne drewno. Ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts