Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Schody drewniane

alagor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć

Niedawno miałam podobny problem. Solidne schody mogą byc dębowe, jesionowe lub tańsza wersja bukowe. Mogę polecić niedrogą firmę, która robiła mi schody dębowe. Firma mieści się w Częstochowie, ale z tego co wiem wykonuje usługi takze w innych miastach.

Pozdrawiam

Cześć

Niedawno miałam podobny problem. Solidne schody mogą byc dębowe, jesionowe lub tańsza wersja bukowe. Mogę polecić niedrogą firmę, która robiła mi schody dębowe. Firma mieści się w Częstochowie, ale z tego co wiem wykonuje usługi takze w innych miastach.

Pozdrawiam

Czy mogę prosić o namiary na tą firmę? Jestem z Częstochowy i szukam kogoś od niedrogich schodów.

Skoro juz o schodach mowa to mam pytanko w tej kwestii.

Co sadzicie o schodach firmy http://www.marchewka.pl

Czy ktos ma takie schody? Sa to schody giete i bardzo mi sie podobaja.

Prosze o krotkie relacje jezeli ktos ma takie schody.

czxy polecacie, czy firma solidna i terminowa i najwazniejsze - czy cena jest do przyjecia.

pozdrawiam

Z Marchewki wycenili mi schody na 40 tys w gore,dwa pietra z balustradami-sam wlasciciel mi je obmierzal.Zamowilam w Centrum Schodow z Jablonnej i jestem bardzo zadowolona-koszt 20 tys z montazem,wszelkie poprawki bez problemow.

Rintal wycenil na 5 tys drozej.

Nie umiem wklejac zdjec,bo bym sie pochwalila

Z Marchewki wycenili mi schody na 40 tys w gore,dwa pietra z balustradami-sam wlasciciel mi je obmierzal.Zamowilam w Centrum Schodow z Jablonnej i jestem bardzo zadowolona-koszt 20 tys z montazem,wszelkie poprawki bez problemow.

Rintal wycenil na 5 tys drozej.

Nie umiem wklejac zdjec,bo bym sie pochwalila

No to prześli do mnie zdjęcia, to je opublikuję. Takie ładne schody warto pokazać :D.