Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Schody drewniane

alagor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 years później...

ja się podpinam do wątku....... :D

czy macie kogoś kto w okolicach warszawy zrobi fajne schody z giętą poręczą i mnie zrujnuje finansowo........ :cry:

jeśli chodzi o wybór schodów - myśmy się zdecydowali na schody betonowe, co prawda wychodzą drożej w wykonaniu, ale nie bardzo mieliśmy wybór. Nasz dom ma 3 kondygnacje w tym 2 półpiętra i stabilniejsze wydały nam się właśnie betonowe.

oh i tak działa polityka :D :D :D brak jednego malutkiego, maciupeńkiego słówka i co? :wink: :wink: :wink:

niestety NIE należę do tych którzy mają fortunę i są gotowi ja wydać na schody, a szkoda :( :wink:

ale kontakt i tak poproszę - pomarzyć zawsze można :D

no to ja zaszalałem

schody dębowe, bez żadnych wywijasów, bejcowane na machoń, z barierkami i innymi duperelami na gotowo 20 000

ten sam stolarz robi wszystkie drzwi, parapety , ..... no i meble i wszystko z tego samego drewna i ten sam kolor

montują za około tydzień wkleję fotki

• 1 month później...

Witam

Bęc i wypadło na mnie :D

Zdjęcia jeszcze nie mam ale zdecydowałam się na schody sosnowe tak krytykowane na tym forum. Niestety wybór był podyktowany możliwościami finansowymi a w zasadzie ich brakiem :-? Jeszcze tyle do zrobienia a tu kasa pusta. Pocieszam się, że pan który robił mi schody przyjechał do mnie z Mazur a tam mają piękne lasy więc materiał dobry. Kosztowały mnie 3300zł są proste z małym zabiegiem. O ich zaletach i wadach napiszę pewno za jakiś rok.

pozdrawiam