pattaya 02.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Trzeba też uważać na subwoofer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 rytunia: to jak na reklamie margaryny prawie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.06.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 nie widziałam tej reklamy, ale okna mam wylizane do klamek, co prawda żadnego z moich ananasów nie złapałam na gorącym uczynku, ale profilaktycznie myję teraz okna samą wodą wcześniej okna szły na konto psa, który je faktycznie wylizywał, ale psu się zeszło rok temu, a stan okien się nie zmienił mam nawet taką teorię, że Rekinki kontynuują wielkie dzieło ś.p. Fąfelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 03.06.2005 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Dzieci to mają wszystko po nas - ja jak byłem mały cały pokoj wymalowałem na wysokości 20 cm zieloną kredką żeby była trawka dla konika na biegunach teraz widze ża jak do jakiś mazaków dorwą się moje córy to wszystko w promieniu kilku metrów jest wymazane: podłoga, ściany i one same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 03.06.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 myślisz,że oblizuję okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 03.06.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Rytunia! Przecież każdy to robi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 03.06.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Nigdy nie lizałaś okien Przecież to tak przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a lustra wam dzieciaszki slinia?? moze wyzej powiesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 04.06.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Mnie najbardziej bolą łapeczki poodbijane na ścianach... Mnie też bolały, aż mi się opatrzyły Co jakiś czas ściera w dłoń i znikają łapeczki..... ale nowe wciąż "przychodzą" Dodam, że "obsługa bieżąca" niemożliwa, musiałabym nawet kłaść się ze ścierką! A dzieciarnia niby nie taka mała....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2005 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 jolana: jaka farba tak latwo sciera łapeczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 05.06.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Widzisz Pablo, ja mam zwykłą emulsję, nie powiedziałam wcale, że jest łatwo Ale schodzą, tylko nie można szorować. Teraz żałuję, że przynajmniej na schodach - tam łapeczek jest najwięcej - nie dałam farby lateksowej, tobie (i innym posiadaczom wesołych, brudzących pociech) polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baryka 05.06.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 o tak, nie ma to jak lateksowa - zmyje się barszczyk, czekolada, łapki i stopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 05.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Niedawno zobaczylam tu w sklepach (w Anglii) nowa rzecz - gabke Mr Clean Magic Eraser. Reklamuja to jako czarodziejska gabke, ktora usuwa wszelka dzialalnosc artystyczno-ozdobna ze scian... Nie wiem, czy jest juz w Polsce (podobne juz zaczal robic Scotch-Brite) i sama nie uzywalam, bo na szczescie moje jakos do tworczosci scian nigdy sie nie rwaly, maja sztalugi... No... oprocz tego, jak 3-letni Kuba korzystal ze scian jako chusteczki do nosa... yyyych... szybko mu wyperswadowalam... juz chyba wolalabym kredki! http://www.homemadesimple.com/mrclean/products/duo.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.06.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 A moj synek bez przerwy malował po ścianie i panelach kredkami świecowymi. ż podłogi usuwa się je łatwo -Ludwikiem, gorzej ze ścianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 moze bedzie malarzem........ pokojowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Teraz z racji jego wieku już mu przeszło, a w lipcu skończy 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts