Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co w nowym domu dewastuja dzieci

Gość

Recommended Posts

nie widziałam tej reklamy, ale okna mam wylizane do klamek,

co prawda żadnego z moich ananasów nie złapałam na gorącym uczynku,

ale profilaktycznie myję teraz okna samą wodą

wcześniej okna szły na konto psa, który je faktycznie wylizywał,

ale psu się zeszło rok temu, a stan okien się nie zmienił

mam nawet taką teorię, że Rekinki kontynuują wielkie dzieło ś.p. Fąfelka

Mnie najbardziej bolą łapeczki poodbijane na ścianach... :-?

Mnie też bolały, aż mi się opatrzyły :lol:

Co jakiś czas ściera w dłoń i znikają łapeczki..... ale nowe wciąż "przychodzą" :roll: Dodam, że "obsługa bieżąca" niemożliwa, musiałabym nawet kłaść się ze ścierką!

A dzieciarnia niby nie taka mała.......

Widzisz Pablo, ja mam zwykłą emulsję, nie powiedziałam wcale, że jest łatwo :wink: Ale schodzą, tylko nie można szorować.

Teraz żałuję, że przynajmniej na schodach - tam łapeczek jest najwięcej - nie dałam farby lateksowej, tobie (i innym posiadaczom wesołych, brudzących pociech) polecam.

Niedawno zobaczylam tu w sklepach (w Anglii) nowa rzecz - gabke Mr Clean Magic Eraser. Reklamuja to jako czarodziejska gabke, ktora usuwa wszelka dzialalnosc artystyczno-ozdobna ze scian... Nie wiem, czy jest juz w Polsce (podobne juz zaczal robic Scotch-Brite) i sama nie uzywalam, bo na szczescie moje jakos do tworczosci scian nigdy sie nie rwaly, maja sztalugi... :) No... oprocz tego, jak 3-letni Kuba korzystal ze scian jako chusteczki do nosa... yyyych... szybko mu wyperswadowalam... juz chyba wolalabym kredki! 8)

http://www.homemadesimple.com/mrclean/products/duo.shtml

• 2 weeks później...