Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

takie moie przemyślenia

Recommended Posts

myślę że wszyscy inwestorzy maią problem ,porządni wykonawcy.a to nie jest takie łatwe ,od 10 lat biegam po budowach początki były trudne ija zrobłem kilka błędów ale trzeba miec cywilna odwagę by o tym powiedzieć a zawsze znajdzie się rozwiazanie. dzis wiedzę wolną amerykankę każdy robi jak mu się przyśni w nocy.żeby nie urazić innych są fachowcy i trzeba ich cenić.dziś projektuie sie instalace inaczej ma to być komp. pełna sieć telewiza kab.alarmy ,inteligentne oswietlenie. niejednokrotnie elektryk odpowiada za życie przyszłych inwestorów .

więc proszę nie mówcie mi że za 20 zł z punktu można odpowiedzialnie wykonać instalacię :lol:

z wyrazami szcunku ELEKTRYK

więc proszę nie mówcie mi że za 20 zł z punktu można odpowiedzialnie wykonać instalacię :lol:

Nie za bardzo rozumiem te przemyślenia.

Odpowiedzialnie wykonać instalację można i za darmo.

Pozostaje pytanie czy to sie opłaca?

hmmmm.... a ja rozumiem bardzo dobrze i tez sadze ze jest pewne minimum ponizej ktorego to juz nie kwestia oplacalnosci tylko nabijania potencjalnego klienta w butelke. Wiadomo ze nikt za friko robic nie bedzie ani tez nie bedzie dokladal do interesu wiec gdzies musi byc oszczednosc - a mozliwosci jest wiele od oszustw (pracownicy na czarno, firma meteor by wziac towar od dostawcow i zniknac, przestepstwa skarbowe, wystawianie "lewych" faktur u siebie nie ksiegowanych itd... itd... itd...) po marna jakosc wykonywanej roboty