AGACKA 29.10.2002 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Jestem laikiem jeśli chodzi o obsługę komputera i mam taki problem z Forum: po przesłaniu wiadomości nie mogę powrócić do tego forum tylko muszę gasic cały internet i odpalać go od nowa.Co ja źle robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.10.2002 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Jak wyślesz wiadomość, znajdź na dole strony czerwony napis "strona główna" i wjedź tam myszką, kliknij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 29.10.2002 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 phpBB was unable to check private messages because Something is wrong in your syntax obok 'CKA'' w linii 3Taka właśnie wiadomośc pokazuje mi się po naciśnięciu tej ikonki.I tak jest za kazdym razem.To prawdopodobnie jakiś bląd przy logowaniu czy ktoś teraz wie co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 29.10.2002 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Może to znak ' w Twoim nicku?Spróbuj się zarejstrować np. jako AGACKA i sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 30.10.2002 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Franek wielkie dzięki zadziałało! teraz jestem Agacka bez apostrofa i nie wywala ni internetu! HuraPozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek_181 13.04.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 Jestem nowy na forum i potrzebuje Waszej pomocy.Potrzebne mi informacje o technikach malarskich( opis).Z gory dziekuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts