Hanka27 29.10.2002 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Jakie papiery muszę mieć aby aby powstał projekt do pozwolenia na budowe, A konktretnie : mam rozbudować do i wiem co dokładnie chcę dobudować (tj, wymiary, jakie pomieszczenia itd. Czy muszę si/ę udawać do architekta czy wystarczy np konstruktor , który zrobi to fachowy , wyliczy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka27 29.10.2002 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 acha chodzi o dobudowanie ok 70 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz 31.10.2002 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 jak cokolwiek chcesz wybudowac musisz najpierw zgłosić sie do wydziału architektury i tam postarać się o warunki zabudowy ,a potem przejśc całą droge tak jak byś budował nowy dom .Wiem cos o tym bo to przeszedłem.reszta może na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts