askala 29.05.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 WitamWiele osób na forum oferuje pokrycia dachowe, niestety nie wszyscy odpowiadaja na moje zapytania, więc ja czekam na oferty. Interesuje mnie blachodachowka około 230 m2, gąsiory 14 m/b, wkręty. Czyli wsystko co potrzebne do pokrycia dachu. Jako druga pozycja mogą być rynny około 35 m/b fi 120 i 8m/b rynny spustowej fi 100 według projektu. Rynna napewno niestalowa ! Wszystko w kolorze zielonym. Nachylenie dachu 40o. Ze Wstepnego rozeznania interesujace wydaja mi sie FINCO STAL, RAUTARUUKKI. Oczekuja na najwyzsza jakosc za cene max 33 zł/m2. PozdrawiamMariusz[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 31.05.2005 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts