marcenka 29.05.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam, potrzebny bedzie nam glazurnik który jest w stanie układaćć jaieś "bajerki" na podłodze. Może macie kogoś takiego? pzdr.marcenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 30.05.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Nie wiem w jakim terminie potrzebujesz tego glazurnika. Ale dobrzy glazurnicy, to mają zapisane kalendarzyki do września. Ale podaję na priva namiar na mojego glazurnika, którego z czystym sumieniem mogę polecić. Chociaż nie wiem jakie bajery masz na myśli Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jask 30.05.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 WitamJa mam glazurnika z polecenia,Jest bardzo dokładny, ale dopiero za 6-7 tygodni bedzie wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 30.05.2005 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 To jest dobry termin, glazury bedę kładła ok. września.Proszę o namiary. Zapomniałam dodać że budowa koło W-wypzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 30.05.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 a znacie moze glazurnika, ktory bedzie w stanie dokonczyc robote po innym glazurniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts