Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM W SZAFIRKACH pracownia ARCHON

Recommended Posts

• 4 months później...
szukam osob ktore wybrał ten projekt i opinie o tym projekcie

Witam.

Bardzo długo szukałam kogos kto zdecydował sie na budowe domu w szafirkach na ktorego rownie sie zdecydowalismy.Bede bardzo szczesliwa jakiekolwiek informacje na temat tego projektu.Budowe tego domu zaczynamy wiosna 2006 roku,Nadmieniam ze ten dom bedziemy budowac w Redzie niedaleko Gdyni.Bedziemy czekali na wiadomosc.Z powazaniem Danuta Dąbrowska.

dana531op.pl

• 3 weeks później...
szukam osob ktore wybrał ten projekt i opinie o tym projekcie

Witam.

Bardzo długo szukałam kogos kto zdecydował sie na budowe domu w szafirkach na ktorego rownie sie zdecydowalismy.Bede bardzo szczesliwa jakiekolwiek informacje na temat tego projektu.Budowe tego domu zaczynamy wiosna 2006 roku,Nadmieniam ze ten dom bedziemy budowac w Redzie niedaleko Gdyni.Bedziemy czekali na wiadomosc.Z powazaniem Danuta Dąbrowska.

dana531op.pl

Witam. Jesteśmy zainteresowani projektem domu w szafirkach. Ale nie jesteśmy jeszcze 100% pewni. Mamy parę wątpliwości i chcemy wprowadzić kilka zmian. Rezygnacja z garażu na rzecz dodatkowego pokoju na parterze, więszej kotłowni (+ pralnia)i wc z prysznicem.

Mamy jeszcze parę wątpliwości.Chcemy ruszyć na wiosnę. A ciągle jeszcze nie jesteśmy zdecydowani na 100%.Mam nadzieję, że z pozwoleniem na budowę pójdzie nam szybciej, niż z wyborem domu.

Jestem ciekawa czy zamierzasz wprowadzić jakieś zmiany w projekcie? A może zauważyłaś w nim jakieś nieścisłości.Daj znać. Może pozwoli mi to podjąć ostateczną decyzję.

Pozdrawiam.Katarzyna z Wrocławia

• 4 months później...
  • 1 year później...

Witam!

Zastanawiam się nad wykorzystaniem tego projektu dla własnego domu. Jeśli ktoś ma taki domek gotowy, czy mógłbym go zobaczyć? Jestem z Krakowa. Z góry dziękuję również za wszelkie uwagi dotyczące realizacji projektu czy też samego projektu. Pozdrawiam.

• 2 months później...
  • 2 weeks później...