bobas 29.05.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 szukam osob ktore wybrał ten projekt i opinie o tym projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danuta Dąbrowska 14.10.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 szukam osob ktore wybrał ten projekt i opinie o tym projekcie Witam. Bardzo długo szukałam kogos kto zdecydował sie na budowe domu w szafirkach na ktorego rownie sie zdecydowalismy.Bede bardzo szczesliwa jakiekolwiek informacje na temat tego projektu.Budowe tego domu zaczynamy wiosna 2006 roku,Nadmieniam ze ten dom bedziemy budowac w Redzie niedaleko Gdyni.Bedziemy czekali na wiadomosc.Z powazaniem Danuta Dąbrowska. dana531op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byrka 04.11.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 szukam osob ktore wybrał ten projekt i opinie o tym projekcie Witam. Bardzo długo szukałam kogos kto zdecydował sie na budowe domu w szafirkach na ktorego rownie sie zdecydowalismy.Bede bardzo szczesliwa jakiekolwiek informacje na temat tego projektu.Budowe tego domu zaczynamy wiosna 2006 roku,Nadmieniam ze ten dom bedziemy budowac w Redzie niedaleko Gdyni.Bedziemy czekali na wiadomosc.Z powazaniem Danuta Dąbrowska. dana531op.pl Witam. Jesteśmy zainteresowani projektem domu w szafirkach. Ale nie jesteśmy jeszcze 100% pewni. Mamy parę wątpliwości i chcemy wprowadzić kilka zmian. Rezygnacja z garażu na rzecz dodatkowego pokoju na parterze, więszej kotłowni (+ pralnia)i wc z prysznicem. Mamy jeszcze parę wątpliwości.Chcemy ruszyć na wiosnę. A ciągle jeszcze nie jesteśmy zdecydowani na 100%.Mam nadzieję, że z pozwoleniem na budowę pójdzie nam szybciej, niż z wyborem domu. Jestem ciekawa czy zamierzasz wprowadzić jakieś zmiany w projekcie? A może zauważyłaś w nim jakieś nieścisłości.Daj znać. Może pozwoli mi to podjąć ostateczną decyzję. Pozdrawiam.Katarzyna z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Bielsko 23.03.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Co myślicie otym domku? Czy teżmyślicie że mozna go wybudować taniej? Przecież to bardzo prosty dom a jednak bardzo funkcjonalny. Czy jest ktoś kto go buduje albo wybudował? Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastianik 30.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witam!Zastanawiam się nad wykorzystaniem tego projektu dla własnego domu. Jeśli ktoś ma taki domek gotowy, czy mógłbym go zobaczyć? Jestem z Krakowa. Z góry dziękuję również za wszelkie uwagi dotyczące realizacji projektu czy też samego projektu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 20.01.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 witam,czy buduje ktos w szafirkach z archonu? jak tak to prosze o kontakt.pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 30.01.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witam, ja mam zamiar budowac Dom w Szafirkach, na wiosne. oto link do forum na stronie archonu: http://www.archon.pl/index.php?&act=17&fact=1&fid=m41ad974cefa4atylko tyle znalazlem o tym domku. pozdrawiambonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts