Rozalka13 30.05.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Czy macie w domu ogrzewanie nadmuchowe? I czy jesteście z niego zadowoleni? I czy moze na gaz? U nas jest tylko butlowy. Pan od ogrzewania bardzo nas do tego namawia. A jeszcze bardziej na ogrzewanie prądem. Co o tym sądzicie? Ja myślałam o tradycyjnyym ogrzewaniu na gaz, teraz juz sama nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rozalka13 30.05.2005 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 z góry dziękuję za odpowiedzi, bo za chwilę muszę wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rozalka13 30.05.2005 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 A moze znacie jeszcze lepsze i bardziej ekonomiczne sposoby ogrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał ... 20.06.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Mamy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jeżeli gaz z butli to najlepiej piec nadmuchowy kondencacyjny a do tego agregat z pomą ciepła, będzie ekonomicznie no i klima w całym domu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rozalka13 22.06.2005 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Dzięki A czy ktoś ma inne zdanie? bo pompa jest bardzo droga i wolalabym coś tańszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał ... 23.06.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Mam na myśli pompę powietrze - powietrze jako wspomaganie pieca gazowego. Jej zaletą jest to, że jest TANIA. W zależności od mocy może kosztować od 2500 USD do 3700 USD ( Carrier ). No i pamiętaj, że to nie tylko pompa ale przede wszytkim centralna klimatyzacja. Zresztą nie musisz kupiwac pompy, możesz pozostać tylko przy piecu gazowym, ogrzewanie nadmuchowe jest bardzo tanie w eksploatacji więc może nie będzie tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts