Punia 30.05.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Mam pytanko, dwa tygodnie temu zasadziłam modrzewie, od kilku dni obserwuje na igłach biała klejącą sie watę. Co to za pasozyt ? Jak go zwalczać ? I w jaki sposób objawiają sie jego szkody ? Bo jak narazie drzewka na urodzie nic nie straciły. Narazie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 30.05.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Mam pytanko, dwa tygodnie temu zasadziłam modrzewie, od kilku dni obserwuje na igłach biała klejącą sie watę. Co to za pasozyt ? Jak go zwalczać ? I w jaki sposób objawiają sie jego szkody ? Bo jak narazie drzewka na urodzie nic nie straciły. Narazie... To jedna z ładniejszych mszyc ... - Pirimor a jeszcze lepiej Confidor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts