Gość 30.05.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 witam zamierzam sie wybrac wkrotce na tydzien do italii moze do hiszpanii kurcze wkurzaja mnei na przyklad wszedzie te oplaty za autostrady macie moze jakies doswiadczenia? chetnie podyskutuje na te klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.05.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 to leć samolotem,lokalnymi drogami jazda to męczarnia, zarówno we Wloszech jak i we francji i hiszpanii- jedziesz, jedziesz, jedziesz i końca nie widać a ronda Ci się w oczach już mamią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 dzieki wojtek ale samolotem to inna idea... ja mieszkam niedaleko strassburga wiec do venezii mam niecale 700 km chce zabrac 2 rowery, 2 dzieci i zone i tak sie troche powloczyc powoli , bez pospiechu, popatrzec na widoki, pokapac sie w cieplym morzu itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.05.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Leon, już nie budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.05.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 ale venezia to brud, jedż na Sycylię tam jest równie brudno ale woda wspaniałaa jak mieszkasz pod Strasburgiem to jaka sprawa pojechac autostradą do morza a potem jechac wzdłuz wybrzeża lokalnymi drogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 30.05.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Leon, a nie lepiej w tym czasie dopilnować urzędników? Może byś dostał szybciej to pozwolenie? Na marginesie, jaki to ma związek z budownictwem oprócz wykazanego przeze mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 kurcze wlasnie wstyd sie przyznac, alle wlasnei nie bylem jeszcze wcale ani w hiszpanii ani we francji ani w wloszech.... (kurcze poza czechami, slowacja, niemcami, holandia wegrami, szwecja i chinami, to jeszcze nigdzie nie bylem ... () chcialbym zobaczyc jakies fajne widoki i pokapac sie w tym czystym, cieplym morzu, co to je zawsze na reklamach pokazuja z budowaniem nie ma to nic wspolnego i cale szczescie formalnosci tak mnie wykonczyly ze musze sobie zrobic miesiac, bez mysli o tym biurokratycznym syfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 nie co ja gadam we francji bylem juz pare razy ze dwa razy we strassburgu i tydzien temu na rowerze w wissembourgu (super bylo- wielki czwartek a tam wszystkie sklepy otwarte ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.05.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Miesiąc ? fiu fiu ! Pozazdrościć koledze, mało który inwestor może sobie pozwolić na taki luksus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 30.05.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kiedyś zastanawiałem się co Leon wymyśli, żeby 'odłożyć' budowę na przyszły rok. Zastanawiałem się także o czym będzie pisał w tym czasie. No to mam już odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.05.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Miesiąc ? fiu fiu ! Pozazdrościć koledze, mało który budowniczy może sobie pozwolić na taki luksus. Ja też w tym roku po kilkuletniej przewie wczasowej chciałabym pojechać do Włoch...na 2 tygodnie. Chętnie skorzystam z doświadczeń innych Forumowiczów jak to jest w tych Włoszech, zwłaszcza jak to wygląda na drogach. Wiem, że słono się płaci za rozmawianie przez tel. kom. w czasie jazdy. Wiem też, że obowiązują tam kamizelki odblaskowe i ...pytania blondynki, , czy muszą je posiadać wszyscy pasażerowie, czy muszą je mieć założone w czasie jazdy, gdzie je kupić i ile to, to kosztuje? pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.05.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 w Auchan sa po 9,99zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Eeeeee no co Wy chłop sie musi odstresować Leon jak Ty mieszkasz w gebelsowie to masz tam sporo taniego last minute ....np. na Grand Canarie leciałem za 350e za dwa tygodnie, Mallorca kosztowała mnie 250e ....jak sie ma czas to tylko korzystać ps. Leon Ty musisz jechać do takiego kraju gdzie inspiracji do budowy dostaniesz ...ładne budynki są w krajach arabskich i wszystko co pod Hiszpanie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 ciesze sie mTom, ze juz nie musisz sie glowic budowy nei odkladam na przyszly rok, tylko na blizej nieokreslony czas typu miesiac, dwa pozwolenie do odbioru czeka, ale teraz poleca nastepne procedury, jak wysylanie powiadomien do urzed miasta, czekanie na zolte karteczki itd itd itd.....wymiotowac sie chce wiec nie bede przedluzal po prostu juz nic nie planuje, bo widze, ze to w naszym systemie nie ma szans na powodzenie. po prostu sie wyluzuje i ....jakos to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 dzieki selim za rydy, ale mam cala rodzine na glowie wiec autem bedzie zdecydowanie najtaniej do tego moge zabrac rowery, a to jest jak pokazuja ostatnie dwa tygodnie (kupilem bagaznik na rowery, taki do mocowania na dachu) zajebisty sposob na zwiedzanie- na prawde mozna sie poczuc jak leon zdobywca ameryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 30.05.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 budowy nei odkladam na przyszly rok, tylko na blizej nieokreslony czas typu miesiac, dwa Albo rok, dwa... Albo pięć... Leon, szykuj kase na piwo ! pozwolenie do odbioru czeka, ale teraz poleca nastepne procedury, jak wysylanie powiadomien do urzed miasta, czekanie na zolte karteczki itd itd itd Eee ?...... ??? po prostu juz nic nie planuje, bo widze, ze to w naszym systemie nie ma szans na powodzenie. Piwo ! Piwo ! Piwo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Eee ?...... ??? co sie tak dziwisz zobacz w moim watku jak wyglada procedura http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=47625&highlight=procedura patrz punkt 5- to etap na ktorym jestem decyzja jest zapadla moge odebrac, ale jeszcze miesiac gdzies potrwa zanim, bede mogl wbic lopate w ziemie wiec jak? - byl ktos autem w cieplych krajach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 No byłem we Włoszech , Francji , Bułgari, Chorwacji Najbardziej mi sie podobało w Chorwacji a najmniej we Włoszech ps. najtaniej jest chyba w Chorwacji ...ups.uprzedzam nastepne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.05.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Jak ktoś lubi chodzić w trampkach po plaży to Chorwacja jest jak najbardziej OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 30.05.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ja byłem miesiąc w Hiszpanii autem ....bez klimy i było SUPER!!! Jazda do i z Hiszpanii była może i męcząca...ale ...przygoda, przygoda kazdej chwili szkoda. Jakbym mógł to napewno bym zrobił powtórkę. A choć chciałem zjeździć więcej to taki leń mnie tam złapał że w sumie tylko raz zmienialiśmy miejsce zamieszkania...ale i tak dużo się zwiedziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts