Maciek-MZM 13.12.2005 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Dzięki za zaproszenie, raczej się nie wybieram , ale przejazdem może kiedyś , bo czasem do Śremu jadę . Patrzyłem również na Twoje płytki i z pomyślunkiem sa położone ; to twoje pomysły czy może trafił ci się płytkarz myślący ? Bo takiego obecnie poszukuję Pozdr. Pierwszy plytkarz wylecial na zbity pysk. Drugi moze i robi dobrze ale jest nieslowny i nieterminowy. W zasadzie garaz byl tylko jego pomyslem. Jadalnia i salon oraz lazienka to nasze pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 13.12.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 A to szkoda , to chyba nie skorzystam A tych od ocieplenia dachu i płyt gipsowych byś polecił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 14.12.2005 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 A to szkoda , to chyba nie skorzystam A tych od ocieplenia dachu i płyt gipsowych byś polecił ? To moja najlepsza ekipa. Znam ich dlugo 8 lat temu tez mi robili domek. Moga ci zrobic ocieplenie zewnetrzne, i cale wykonczenie wewnatrz (plyty G-K, ocieplenie poddasza, szpachlowanie gipsowanie, malowanie). Moge ich spokojnie polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 14.12.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Maćku!Jak my z Tadkiem do Ciebie dawno nie zaglądaliśmy. Jak u Ciebie miło będzie na Święta. Dom prawie wykończony. Aż miło popatrzeć. Jak my ci zazdrościmy. Naprawdę. Życzymy udanych Świąt w nowym domku i całego Nowego Roku.Pozdrawiamy serdezcnieBeata, Wiktoria i Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 14.12.2005 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Maćku! Jak my z Tadkiem do Ciebie dawno nie zaglądaliśmy. Jak u Ciebie miło będzie na Święta. Dom prawie wykończony. Aż miło popatrzeć. Jak my ci zazdrościmy. Naprawdę. Życzymy udanych Świąt w nowym domku i całego Nowego Roku. Pozdrawiamy serdezcnie Beata, Wiktoria i Tadek No wlasnie czulem sie troszke opuszczony Dom szybko zrobiony ale ile nerwow... Dziekujemy za zyczenia i rowniez wam zyczymy wszystkiego najlepszego a najbardziej zamieszkania w nowym domku. Bedziemy trzymac kciuki. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 14.12.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 No wlasnie czulem sie troszke opuszczony Dom szybko zrobiony ale ile nerwow... Przepraszamy. . Ale przez problemy na budowie nie mieliśmy ochoty i czasu, żeby gdziekolwiek zajrzeć do fotoalbumu czy dziennika. Jeszcze raz miłych i spokojnych Świąt. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 14.12.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Maćku, a gdzie kupowałeś materiał na podbitkę i ile Cie to kosztowało???TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 14.12.2005 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Maćku, a gdzie kupowałeś materiał na podbitkę i ile Cie to kosztowało??? TadekL Kupowalem w Luboniu na ul. Juranda. Tam jest producent. Kupilem sosnowa 1kl, 2,6 dluga 1,6 gruba z piorem dosc duzym. Placilem cos okolo 24 zl brutto za m2. Bede ja pokrywal Sadolinem Base a potem Sadolinem Extra. Farby i sadolin kupowalem w sklepie interentowym http://www.nina.com.pl. (To jest sklep na dabrowskiego, ale w internecie maja taniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 14.12.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 A to szkoda , to chyba nie skorzystam A tych od ocieplenia dachu i płyt gipsowych byś polecił ? To moja najlepsza ekipa. Znam ich dlugo 8 lat temu tez mi robili domek. Moga ci zrobic ocieplenie zewnetrzne, i cale wykonczenie wewnatrz (plyty G-K, ocieplenie poddasza, szpachlowanie gipsowanie, malowanie). Moge ich spokojnie polecic. Witam , jak już przyjemnie i świątecznie się w Twoich komentarzach zrobiło Myśle , ze jeszcze bedziemy w kontakcie do Świąt . Możesz mi podac na priva tel. do nich i ewent. poziom cenowy ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 14.12.2005 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 A to szkoda , to chyba nie skorzystam A tych od ocieplenia dachu i płyt gipsowych byś polecił ? To moja najlepsza ekipa. Znam ich dlugo 8 lat temu tez mi robili domek. Moga ci zrobic ocieplenie zewnetrzne, i cale wykonczenie wewnatrz (plyty G-K, ocieplenie poddasza, szpachlowanie gipsowanie, malowanie). Moge ich spokojnie polecic. Witam , jak już przyjemnie i świątecznie się w Twoich komentarzach zrobiło Myśle , ze jeszcze bedziemy w kontakcie do Świąt . Możesz mi podac na priva tel. do nich i ewent. poziom cenowy ? Pozdr. wyslalem No swieta za pasem w nowym domku... najgorsze to sprzatanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 15.12.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Doszło - dzięki , po rozmowach dam Ci znać co i jak . Pozdr. PS. Pytanie z innej beczki - bardzo podoba mi sie ten Twój rysunek popiersia ; zawsze napawa mnie optymizmem i zaraża uśmiechem - czy to Ty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 15.12.2005 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 PS. Pytanie z innej beczki - bardzo podoba mi sie ten Twój rysunek popiersia ; zawsze napawa mnie optymizmem i zaraża uśmiechem - czy to Ty ?? Kiedys jak bylem piekny i mlody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 16.12.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 No tak , czas szybko płynie i niedługo wszyscy będziemy mieli tylko wspomnienia o pięknym wyglądzie tak jak w tym dowcipie i śpiewaczce w bardzo dojrzałym wieku , która w operze śpiewała : " Jak to ja byłam młodym dziewczęciem to się cieszyłam niemałym wzięciem" - a na to siedzący na widowni niejaki Bolek z winem w ręce mówi " Patrzcie ludzie, ta to ma k... niezłą pamięć " Ale teraz cieszmy się tym co mamy tj. jedni tym ,że juz mieszkają w swoich domkach , a ci pozostali ( w tym i ja ) , że coraz bliżej do dnia przeprowadzki . Pozdrawiam Miłego weekendu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 28.12.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Jejku, jak tu ładnie.I zdążyliście na święta. GRATULACJEBeata, Tadek i Wiktoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 28.12.2005 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Jejku, jak tu ładnie. I zdążyliście na święta. GRATULACJE Beata, Tadek i Wiktoria Dziekujemy. W zasadzie zdazylismy rzutem na tasme. A ile jest sprzatania. Glowa boli. Codziennie trzeba zaczynac od nowa. Jeszcze troszke cierpliwosci i bedziecie tez u siebie PS Nie wiecie gdzie mozna tanio kupic drewno do kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 28.12.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 PS Nie wiecie gdzie mozna tanio kupic drewno do kominka? Niestety, nie. My trochę kupujemy od naszego rolnika, ale okazyjnie. Częściej w jakiś hipermarketach. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 28.12.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Maciek , jak Ty to robisz - bo piszesz ,że sprzątania dużo macie po przeprowadzce no i przygotowania świąteczne też były zapewne i jeszcze znalazłeś czas żeby nowe fotki wkleić do dziennika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 03.01.2006 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Maciek , jak Ty to robisz - bo piszesz ,że sprzątania dużo macie po przeprowadzce no i przygotowania świąteczne też były zapewne i jeszcze znalazłeś czas żeby nowe fotki wkleić do dziennika ? Witaj! Swieta przygotowali rodzice i tylko przywiezli nam zarcie Jak jestem w pracy to je wklejam. Teraz znow dwa dni wolnego bede miec, to jak w miare posprzatam to moze nowe porobie. Na pewno beda pozniej zdjecia podbitki. Dopiero co ja zakladaja a juz teraz domek wyglada super! Zamaist sie pytac jak to robic moze bys tak pomogl sprzatac Zartowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 03.01.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Maciek , jak Ty to robisz - bo piszesz ,że sprzątania dużo macie po przeprowadzce no i przygotowania świąteczne też były zapewne i jeszcze znalazłeś czas żeby nowe fotki wkleić do dziennika ? Witaj! Swieta przygotowali rodzice i tylko przywiezli nam zarcie Jak jestem w pracy to je wklejam. Teraz znow dwa dni wolnego bede miec, to jak w miare posprzatam to moze nowe porobie. Na pewno beda pozniej zdjecia podbitki. Dopiero co ja zakladaja a juz teraz domek wyglada super! Zamaist sie pytac jak to robic moze bys tak pomogl sprzatac Zartowalem Jak postawisz dobry obiad to moge np. pozamiatać schody Co do domku i podbitki , to Ci powiem , że mi się podobał również na etapie jak był niebieski Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 03.01.2006 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Jak postawisz dobry obiad to moge np. pozamiatać schody Co do domku i podbitki , to Ci powiem , że mi się podobał również na etapie jak był niebieski Pozdrowienia 1. Za schody to ewentualnie nalezy sie galaretka albo szklanka wody 2. Niestety w tym tynku akrylowo-silikonowym nie bylo ladnego niebieskiego. A ten rozowy jest zajebisty, sasiada wqrwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts