pitbull 31.10.2002 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Ja tez to odczulem. Ale powstaje pytanie: Czy redakcja codziennie bedzie zyczyc milego dnia wszystkim? Bo jesli tak, to znacznie prosciej umiescic ogolne zyczenia milego dnia po otworzeniu strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 01.11.2002 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 Co to za wygrana?Ja potrzebuję piec Viessmana. Kubek już mam, a w ostateczności może być prenumerata MURATORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 01.11.2002 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 Jak ma wyglądać ta informacja o wygranej i gdzie się pojawi?I czy znika po 0,2 sekundy czy jest trochę dłużej na ekranie? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Rafter dnia 2002-11-01 16:17 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.11.2002 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 Mi się coś pojawiło tuż przed 1000cem, chwile odczekałem i nic. Więc piasałem dalej... A może trzeba 2000 na nagrodę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 01.11.2002 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 Redakcjo, czyli "Forumowiczu, co brzmi dumnie". Życzę Ci miłego dnia, a przy 150 wypowiedzi dostaniesz ode mnie kubek. Z euro! Naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.11.2002 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 Nagroda!!! Nagroda!!! Nagroda!!! Co to będzie Pokazało mi się "czy nadal jesteś pierwszy, Frankai?". Odpowiedź brzmi - TAK! Mam 2 kilo wypowiedzi Może zanim Redakcja napisze co wygrałem, to Forumowicze mi podpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 01.11.2002 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 Frankai, pytanie redakcji jest całkowicie retoryczne. W dającej się przewidzieć przyszłości żółtej koszulki nikt Ci nie odbierze. No chyba, że w swoich licznych podróżach służbowych polecisz na orbitę. Ale stan nieważkości to dla Ciebie też raczej żadna przeskoda w łączności z Forum. Chyba, że się mylę . PS. A już myślałem, że Twoje życie na Forum będzie nudne. Że cały czas będziesz "Najktywniejszy". A tu masz. Redakcja potrafi jednak zaskakiwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 02.11.2002 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2002 Frankai, ty jesteś debeściak. Nie wiem jak można tyle siedzieć na Forum ale samozaparcia nie można Ci odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.11.2002 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Frankai - ta nagroda to pewnie jeden z domow modelowych , GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Peter 04.11.2002 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Ten dom modelowy to model czy zdięcie we wkładce kolejnego numeru Muratora. Peter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 05.11.2002 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 A może to ta Bora??? (a może wycieczka na Bora Bora???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.11.2002 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Czasami pojawia się informacja o nagrodzie - wtedy trzeba skontaktować się z redakcją, najlepiej zamieszczając kopię Forum z komunikatem. To taka zabawa i nagroda dla Forumowiczów z refleksem.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.11.2002 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 A ja juz myslalem, ze wystarczy inny tescik No coz - bede czekal az mi sie pokaze slowko "nagroda". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.11.2002 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Czasami się pojawia... Komuś się już pojawiło? Co to, duch jakiś, zjawa? I jeszcze trzeba mieć refleks. No ładnie. Mam nadzieję, że nie wyrzucą nas wszystkich z pracy za "czujne wpatrywanie się w monitor" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 05.11.2002 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Mi się pojawiło ale tajemnicą Redakcji było co z tym zrobić... Dopiero teraz wiem, że trzeba kopię ekranu i wysłać (dokładnie nie podali na wszelki wypadek na jaki adres.... ale spróbuję kilka ) i cierpliwei czekać. Frankai, Myślę, że nagrodą jest zestaw do "pisania" sterowany głosowo. Żebyś nie musiał pisać na klawiaturze, tylko mówić a "ustrojstwo" samo wpisze to co mówisz do wątku. Przy okazji przetestujesz najnowszy system nawigacji Forum reagującu na ruch gałki ocznej Cieszysz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 08.11.2002 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Mnie tez sie pojawilo!!!! Wysylam kopie redakcji. Tylko nie wiem czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 08.11.2002 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Juz jestem dumnym forumowiczem :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 On 2002-11-08 09:15, kaKa wrote: Juz jestem dumnym forumowiczem :grin: przybij piątkę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 08.11.2002 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 No i co ja mam teraz zrobić? Jaki ruch nastepny? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 08.11.2002 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 No nie, mamusiu ratuj Przed momentem miałam napis " tylko dzisiaj....nagroda czeka" A tu masz babo placek, pod Gajka cisza, null Nowa zabawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts