osowa 30.05.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ooo... tej okazji nie przepuszczę : http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48001 Zapraszam do komentowania i życzę samych dobrych dni budowlanych Pozdrawiam upalnym południem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 30.05.2005 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 I bardzo szczególnie trzymam kciuki za całość . Buzial dla pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Dziękuję Ci serdecznie. Jak Cie interesuje wyslij swoj e-mail na priv to przeslę Ci projekt, jestem ciekawa opini eksperta.Buziak, pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witaj w gronie budujących Trzymam kciuki żeby wszystko się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.05.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Aga a czy komuś kto już wstapił do naszego grona się nie udało ? Jasne, że się uda. Pisz Zeljka wstawiaj foty i do przodu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Nurni tutaj nie ma innej mozliwości jest tylko jedno wyjscie musi się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.05.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Miło jak pojawia się nowa jednostka- budująca!! Będę kibicować Wam z całego serca, tym bardziej że to co zdążyłaś napisać jest bardzo zbliżone do naszych marzeń, założeń i powolnej realizacji!!( Dziś otrzymaliśmy pozwolenie) Projekt również mamy indywidualny_ żaden nie chciał sprostać naszym wymaganiom_ Dom o podobnych parametrach, założeniach......Powodzenia w działaniu!!Będę z uwagą śledzić postępy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.05.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Nurni tutaj nie ma innej mozliwości jest tylko jedno wyjscie musi się udać No ! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Wszystkim bardzo dziękuje za miłe słowa. Osowa nic nie pisze czy dostała mój projekt, wczoraj przesłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.05.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Zeljka wrote Poprawka - robocizna + materiały = 3000.zł zawsze cos zapominam czy to tylko starość Nie starość - tylko syndrom budowlańca A tak szczerze mówiąc - to lepiej nie pamiętać wszytskich wydatków budowlanych, bo szybko może głowa rozboleć. My zapisujemy każdą złotówkę i już mi łęb puchnie, choć jeszcze nawet nie mamy połowy za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 31.05.2005 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Doszedł projekt ... przepraszam, że nie pisałam od razu – ostatnio troszkę goni mnie praca . Zerknęłam na rozkład – jest chyba o.k. ... tylko ciasnawo jakoś przy tym wejściu - tak na pierwszy rzut oka ....ale, może to tylko takie wrażenie ... Pozdrawiam bardzo słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Czy ciasnawe? Nie wiem, pewnie zależy dla kogo. Dla orientacji podam wymiary. Wiatrołap jest tutaj w tej szerszej części szeroki 2.52m a tam przy szafie, do szafy ma 1.70m Potem dalej za drzwiami wejście do holu szerokie jest1.92m Wysłałam nie najlepszą kopię, może dlatego tak „ciasnawo” wygląda. No chyba, że masz inne pojęcie ciasnawości, czego tez nie wykluczam. My mamy nadzieję, że wystarczy tyle ile jest. Pozdrawiam i dzięki, że zerknęłaś pomimo braku czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.06.2005 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 No, to faktycznie wydawało się tylko . Buzial bardzo słoneczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.06.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Alfreda, dziękuje Ci serdecznie. Oglądałam zdjęcia Waszej działki, jest piękna. Jak te drzewa urosną będzie ładny widok z okna i trochę cienia. U nas pusta działka bez drzew. Dlatego też taras będzie zadaszony, aby było gdzie się schować w upalne dni. Czy gdzieś można zobaczyć Wasz projekt? Mój będzie w albumie razem ze zdjęciami ale później, na razie zdjęć nie mam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witaj w szacownym gronie piszących inwestorów Mocno,mocno trzymam kciuki za powodzenie budowy Nie może się nie udać! Buziaki dla pociechy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.06.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Wielkie dzieki! Anna, gdzie można zobaczyc Wasze zdjęcia, bo jak klikam na ten domek to nic tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.06.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 AHA, DZIS RANO NIE BYLO TERAZ JUZ JEST. cO TO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Szwagier miał awarię serwera, ale już wszystko Ok. Można oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.06.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ja również serdecznie witam w gronie budujących Zaczęłam niedawno, zarówno pisać dziennik, jak i budowę.Te ceny trochę mnie załamały, ale powoli się oswajam. . Życzę powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ciagle trzeba sie czegos uczyc, a zmniejszac lub powiekszac zdjecia nie moge..., jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts