Gosiek33 14.05.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Bardzom nieszczęśliwa jak do miasta muszę jechać szczęśliwa wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.05.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 A ładnie to tak wkurzać stare baby ze wsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Młoda - znaczy, że ja to ta stara baba ze wsi? Bo chyba nie Ty, kochaniutka...? Maylandziu - mnie nie rusza, ale dzieciaka, wychowanego na wsi, który czasem miewa poczucie zagubienia w mieście i jest niepewny swego - takiego dzieciaka rusza. Ale to tylko tak mi sie przypomniało, ja bym swojej wsi za nic nie oddała, miasto to na pewno nie dla mnie, choć w mieście się urodziłam i wychowałam. Zeljcia - jak zdrówko, hę? Poprawia się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.05.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Dzień dobry O zdrówko zapytuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Jest dobrze. Co z tym forum dzisiaj???? Mam nadzieje, ze to nie zostanie tak jak teraz, bo to jakas..., aha.., nie, nie, nie..., tez jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Aleś się nagadała, ciotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.05.2010 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dzień dobry, zaglądam po długiej przerwie. Mam nadzieję, Żelko, że ze zdrówkiem faktycznie lepiej, chyba, ze to wierszyk tak zadziałał? Dzisiaj u nas nareszcie wychodzi słońce, trawnik się zieleni,j est fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.05.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Jest dobrze. Co z tym forum dzisiaj???? Mam nadzieje, ze to nie zostanie tak jak teraz, bo to jakas..., aha.., nie, nie, nie..., tez jest dobrze. No to mnie rozbawiłaś ... Pomarudziła i ... se poszła . Dobrze, że zdążyła powiedzieć - jest dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 17.05.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Przyszłam się przywitać i o zdrówko w ten strasznie deszczowy dzień zapytać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.05.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 U mnie dziś massakra, wieje, zimno i buro, a jutro ma być jeszcze gorzej, bo cały dzień ma lać Zobaczymy... A tak w ogóle to mam problem z zalogowaniem się Żelciu u Ciebie na blogu i nic nie mogę tam napisać Tutaj więc Ci napiszę, że poczułam się bardzo wyróżniona, gdy zobaczyłam na Twoim zacnym blogu zdjęcia ptaszków, które wiszą u mnie w salonie na firance :yes: Są śliczne!!!! :yes: Bardzo cieplutko Cię pozdrawiam i mam nadzieję, że ze zdrówkiem u Ciebie dobrze! Aaaa, i mam coś na dobry humor dla Ciebie, ale to za chwilę, bo kwestie techniczne, sama rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.05.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Dla kochanej Cioci Żelki chłopaki w szerokim obiektywie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Ahoj Wam z pięknej, deszczowej wsi Warszawskiej! ;)Ah jak tu pięknie, opisać się nie da. Deszczyk sobie spokojnie siąpi już od kilku dni. Trawa nowa na działce pięknie rośnie.., temu kto se posiał, a kto nie posiał, wiadomo. Mamy nową atrakcję na drodze dojazdowej w postaci jeziora, no dobra upiększam trochę, kałuży.., ale za to zacnej, bo na długość dwóch działek, z czego jedna nasza. Gumowcuf nie mom, ale i tak by się pięknie dało w kałuże popluskać jakby ktoś chciał, a wiadomo kto nie chce. No i co tam jeszcze, aha garnek przypaliłam, bo pusty postawiłam na palniku, który sam się nie wyłącza, a kto nie wyłączył wiadomo. Całe szczęście, że pachniało pieczonymi ziemniakami i mózg tą informację odebrał. Co prawda najpierw odebrał, że to u sąsiadów, ale potem sobie przypomniał, że przecież.., pisać dalej nie trzeba, bo wiadomo… No to teraz przytulę po długiej przerwie sure i Anie, a resztę stałych bywalcuf też przytulę, bo siem jeszcze obrażom. Aniu Chlopaki Twoje, wiadomo, cudne! Dziękuję Ci za to, że się dzielisz swoim szczęściem. Poprzednie zimowe zdjęcia mam nawet na komputerze zapisane i od czasu do czasu podglądam uśmiechnięte piszczydła. A teraz całuję wszystkich i lecę do mojego raju ziemskiego, gdzie tak dobrze, jeno czasami o tym zapominam… Cmok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 A tak w ogóle to mam problem z zalogowaniem się Żelciu u Ciebie na blogu i nic nie mogę tam napisać Ha, więc nie jestem jedyna!!! Ja już i konto gmail utworzyłam, i zapisałam się jako obserwator bloga - nic nie pomaga. Zeljcia, a weźże Ty zapytaj Elisse na "Utkane z marzeń" jak to sie robi, żeby mieć takie okno komentarzy jak ona - tam mozna bez problemu... Buziaki! A [ptaszki przepiękne są i w ogóle - słodkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.05.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Ufff DPSia, Ty też?????? No to chociaż tyle, bo już myślałam, że jakaś głupia jestem Dziś mijają dwa lata odkąd jest z nami Tomek Świętujemy, a w dzienniku kilka zdjęć jubilata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Aniu to wszystko najlepszego dla Tomka!!! Czekam od kilku minut aby otworzyć twoje komentarze, dlatego na wszelki wypadek pisze tutaj, bo to juz otwarte! Depeś zobaczę, ale ja słabo sie znam na tym blogowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Zeljcia, zapraszam Cie do podjęcia tematu blogowego - poczytaj u mnie na blogu i też napisz, co Ty na to. Na pewno masz coś ciekawego do pokazania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 No coś nawet znalazłam, kiedyś wkleje, jak dostane sie do aparatu. U nas troche przestalo padać ale wciaz jest zagrozenie.Zal mi tych ludzi na poludniu. Pewnie chcieli by wszyscy miec moja "wielka kaluze" zamiast tego co maja. Moj Boze, straszne to, ze nic na to nie moga poradzic. A froschia jutro ma Ślub. Trzymam kciuki za pogode! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.05.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 froschia nie moge znalezc Twoich komentarzy wiec tutaj wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 No to dostawaj się do aparatu, dostawaj! Bo wiesz, mnie ciekawość zżera. Frosia ma trudniej trochę z tym ślubem, ale oni się tak kochają, że żadne przeszkody im niestraszne, nawet takie. D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 I tak w sumie przez te nie - naturalne przeszkody jeszcze bardziej romantycznie tym Froszkom ze ślubem wychodzi Kurcze, fajnie jak się ludzie kochają Kocham Was dziewczęta, wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts