Ew-ka 20.05.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 komentarze Froszki sa na 11 str ale nie mozna ich otworzyć !!!! co sie stanęło ???? u Frosi to zapewnie gorący czas ......pomimo deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Zeljcia - a jak u Was? Co słychać? Odezwać się proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.05.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 U nas po staremu. Troche mamy załatwiania różnej papierologii dla Stefka, a tak.., to kula się jak codzień. Jest dobrze. Pozdrowienia dla Wszystkich co to wciąż o nas pamiętają .., choć sama nie wiem jak to jest możliwe tak długo o nas pamiętać, pomimo tego, że coraz mniej się tu udzielam Buźka. p.s. Nasz Tomek1950 ma 28. maja urodzinki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Pozdrowienia dla Wszystkich co to wciąż o nas pamiętają .., choć sama nie wiem jak to jest możliwe tak długo o nas pamiętać, pomimo tego, że coraz mniej się tu udzielam Buźka. Matko Kochana ...Zeleczko co Ty mówisz , jak można Ciebie /Was zapomnieć .....ja myślę o Was codziennie chociaż nie codziennie pisze i czytam ......zagościłaś w mym sercu na zawsze buziaki i przytulanki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Żelko, choć nie pisałam dawno bo problemy mam z bezprzewodowym łączem, to czytam, a nawet jak nie czytam to myślę o Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 dziewczyny !!!mam5 min dla wasdziekuje za pamiec u nas wszystkow porzadkupogoda ladna o dziwo chcialam napisac u siebie ale cos jest nie teges z moimi komentarzami wiec pisze tutaj bo u zelci czuje sie jak u siebie b uziaki ide sie robic na bostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.05.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 dziewczyny !!! mam5 min dla was dziekuje za pamiec u nas wszystkow porzadku pogoda ladna o dziwo chcialam napisac u siebie ale cos jest nie teges z moimi komentarzami wiec pisze tutaj bo u zelci czuje sie jak u siebie b uziaki ide sie robic na bostwo Froszka - wszystkiego najpiękniejszego dla Was .....miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2010 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Frosiu - mam nadzieję, że wszystko poszło wspaniale, że się doskonale bawiliście i że dzisiaj też jeszcze spędzicie z Waszymi gośćmi wspaniały dzień! Wszystkiego dla Was - Ty wiesz!!! Zeljcia - buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 dziekuję ew-ciu i depeesiu wszystko ulozylo sie cudownie nie wiem jak nam sie udalo ale w czasie slubu w centrum bytomia bylo cieplo i slonecznie a 2 dzielnice dalej szalala burza z opadami gradu bawilismy sie swietnie dzisiaj ciag dalszy niestety jutro musimy juz wracac do DE ;( opisze i dodam zdjecia jak juz bede miala dostep do moich komentarzy caluje was i sciskam zelciu zabka robila forure !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Wszystkich situlam mocno i dziękuję za pamieć!!! froschia cudnie, że sie udało tak jak sobie tego zycziliście. Czekamy na fotki Młodej Pary. Miłego dnia wszystkim, no i końca tych deszczuf paskudnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.05.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 ja również frosiowych komentarzy nie mogłam od soboty znaleźć, więc pozwolę sobie tutaj złożyć jej życzenia.... Miłości, radości, szczęścia!!!tego Wam życzęhttp://nasze-kartki.com//kartki/31/388.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Frosia dzwoniła. Kazała Was wszystkich uściskać i podziekować, szczęsliwa jest przełokrutnie, uroczystość się pięknie udała i wspaniale się bawili. Dzisiaj już do DE pojechali. Zeljcia, buziaki dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.05.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Żelko, ja wiem, że mnie już o sklerozę posądzać całkiem wypada, ale nie o aż taką, cobym o Was zapomnieć mogła. Z serca płynące przytulaski przesyłam całej Rodzince. A korzystając z uprzejmości tego niezwykłego wątku, gorące GRATULACJE FROSI przekazać pragnę i bukiecik zostawić Frosia, niech tej miłości wystarczy na 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Ale tu fajnie i w ogóle. Tolcia kiedy Ty tu do moich sąsiadów sie wybierasz po roślinki? Daj znać. froschia to ja Cię melduje już tutaj u mnie, będzie weselej. Pozdroweinia dla wszystkich Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dziękuję pięknie wszystkim za życzenia i żelce za pozwolenie pisania u niej przy okazji informuje , że froschkowe rerekumkum juz działają prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Zerljcia - jak tam, kiedy te goście będom? Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.05.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Goscie bedom next week. Już po woli zamiatam śmieci pod dywan. froschia jak tam samopoczucie? Czy męzatki som fajniejsze czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 żelciu samopoczucie w porzadku tak samo jak i przed nic sie nie zmienilo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 27.05.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Froschia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts