Żelka 28.05.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Zdjęcia froschi widziałam i jestem pod wrażeniem. Normalnie jak 20- tka!!! Właściwie, to nie jedna 20-tka może Jej pozazdrościć. A tak to u nas jakos leci, aby nie pisać szczegółowo.., jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Maruś i asia , dziekuję pięknie żelcia, nie przesadzaj przy Tobie jak babcia wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.05.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 froschia, no wiadomo, że po ...- tce to same babcie som. Kciałam napisać, że mąż pojechał po teściową. Przyjeżdża przywitać swoją siostrę, która przylatuje w środę z Sydney. Posiedzą parę dni i jadą do Bydgoszczy do Teściowej. My ze Stefkiem po staremu. W tym tygodniu przychodziła rehabilitantka, bo moje plecy powiedziały - stop. Jestem z niej zadowolona. Stara się ile można a nawet więcej, bo wciąż nam coś podrzuca do zabawy dla Stefka. Pracuję też w przedszkolu integracyjnym i pełna jest pomysłów. No i nie jest z tych co odpuszczają. W domu nic nowego nam nie przybyło. Drzwi do zabudowy w spiżarni i gościnnym wciąż czekają na polakierowanie i zamontowanie. w spiżarni, nawet mi ich nie brakuje, bo wchodzę i biorę bez otwierania drzwi. Ale w gościnnym.., no.., przydały by się, bo nie lubię takich otwartych wystaw. W ogrodzie, zdecydowaliśmy ogrodzić naszą działkę na nowo, dołączając do niej naszą działkę rolną, która to miała być odrolniona i sprzedana. Odrolnienie chyba nastąpi za 100 lat, więc decyzja padła, że trzeba zrobic trawnik dla Stefka aby miał gdzie kilometry nabijać. Na razie robi się ogrodzenie a kiedy ten trawnik, to nie wiadomo. Mam nadzieję, że zanim odrolnia działkę, hahaha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.05.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Żelciu kochana, trawniczek to nie taka trudna sprawa Kupuje się w ogrodniczym nasiona trawki w workach, się sieje i już PS. Zainspirowałyście mnie z DPSią fajnymi blogami i też zaczęłam Trzymaj kciuki za to moje pisanie Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Aniu gdzie ja mam sie zaregistrować aby pisać komentarze, bo wciaz mi pisze, podaj login i haslo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Zeljcia, tam na tym ekranie, co to chce login, w prawym górnym rogu jest taki napis Zarejestruj się, tam trzeba kliknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.05.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Dzięki DPSiu!! Ja się w tych rejestracjach trochę gubię, wrrr. Żelciu, piszę z nie swojego komputera i nie umiem się z niego zalogować u Ciebie Jaka ta informatyka jest niedoskonała A te Twoje ulubione przedmioty, ech... Jak sobie o nich czytam, to ogarnia mnie tajemniczy nastrój. Piszesz w taki czarodziejski sposób Edytowane 31 Maja 2010 przez Anna Wiśniewska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Aaaaa, bo własnie! Bo ja tez miałam napisać - cudne masz te ulubione przedmioty, a już Babcine pledy i ten obraz lipy i zapach i wieś Babci - super! No własnie, każdy ma coś ważnego, ulubionego. Popatrzcie, jak często to nie są najładniejsze rzeczy w domu, tylko te, które przypominają najważniejsze dla nas osoby! Super. Zeljcia, tam jest napis na czerwono Załóż konto, sprawdziłam. Jak tam klikniesz, to juz potem pikuś. Buziaki i zdrówka! No i miło spędzonego czasu z Gośćmi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 02.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Żelciu troszkę poczytałam sobie "Skarbnicę duszy". Uważam, że masz ogromny dar pięknego opowiadania różnych historii. Pozdrowienia dla Stefka, który ma najwspanialszą mamę na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.06.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Pozdrawiam Kobitki i dziękuję za miłe słowa. Na szczęście dla świata większość mam jest najwspanialsza na świecie. I niech tak będzie, niech nas jest jak najwięcej. Jeżeli o bloga chodzi, chyba juz u mnie można pisać jako anonim, nie trzeba się nigdzie logować. Papaśku, bo gosci mom. Buźka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Niestety - ja nie mogę... Nadal... Pisać u Ciebie na blogu... Trudno, będe pisała tutaj. Buziaki i trzymaj się, ciotka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Czy ja napisałam już, że te janiołki cudne som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.06.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Depeś nie wiem już czemu nie możesz pisać na blogu. Teraz mam zrobione, że każdy może tam pisać, przynajmniej tak klikałam w ustawieniach. A tak, to odpoczywam po gościach. Wczoraj pojechali do Bydgoszczy. W przyszłym tygodniu jedziemy do Poznania do lekarza, na końcu miesiąca do naszej Dr. od rehabilitacji. Trzymajcie kciuki, aby nie padało. W piątek mąż razem z sąsiadem odwadniali drogę. (w tym czasie inny nasz sąsiad, młody, zdrowy „byk”, przed trzydziestką.., ten przed czyim domem jest droga w najgorszym stanie, jeździł sobie po swoim podwórku kładem i sie przyglądał). Było tyle wody, że już nie dało się jechać, a chodzić tylko w kaloszach (takich do kolan). Odwadniali od 10 rano do 22. No i nawet marudzić nie wypadało na warunki, bo tyle ludzi ma wody po dach. Straszny ten rok dla Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Depeś nie wiem już czemu nie możesz pisać na blogu. Teraz mam zrobione, że każdy może tam pisać, przynajmniej tak klikałam w ustawieniach. sprawdziłem, da się pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 O matko, to chyba u mnie musi być cos namieszane. Czterema przeglądarkami otworzyłam Twój blog. Opera ma mnie w nosie, Google Chrome też, Mozilla Firefox pozwolił jeden komentarz wpisać, drugiego już nie, Internet Explorer pozwolił zrobić ten drugi. Uff! Kurczę, ale zadyma z tymi przeglądarkami u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ciotka, gdzie Ty? Zdrowaś? Stefek zdrowy? I odezwać się proszę, bo ja się tutaj martwię, że tyle dni cisza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.06.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Jestem, wciąż zaglądam, jeno pisać mi się nie chce. Czasami u naszego Frania coś skrobnę i tyle. Czy ktoś ma jakieś wieści od Ivonesci, dawno nic nie pisała. A u nas po staremu, walczymy, żyjemy i po mału do przodu pchamy. Buźka wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ja o Ivo nic nie wiem. numeru telefonu nie mam, więc sms-a nie mogę też wysłać. Ty sie usmiechnij, ciocia Zeljka, podłub słonecznika i będzie dooobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.06.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dubię, dubię..................., w nosie! A ja miałam numer do Ivo na starym forum i wzieło się wszystko i znikneło. Depeś utyłam!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.06.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Żelko to ja też tak mam, tyle że czasu mi starcze jedynie na czytanie ale już pisać to albo czasu brak albo net nie daje rady pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts