Żelka 08.09.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Mopsia mam termin u naszej Pani Dr. na 16. września. Jak masz czas to może spotkamy się na miejscu. Szolc Rogozińskiego 1 na 12.00. Bo wizyta jest na 11. Nefer dziękuję za pamięć, też przytulam mocno! Tola cieszę się razem z Tobą!!! Buziaki wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 08.09.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Żelko, stanę na głowie, żeby sie spotkać z Wami. Termin odnotowałam. Przed wizytą jeszcze sie odezwę na priv.Ściskam obydwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.09.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Troche jestem zmartwiona, bo jest małe pogorszenie. Dostaliśmy chyba z 100 nowych zleceń co robic prócz tego co juz robimy. Jakbym robiła wszystko co Stefciowi jest potrzebne, nie tylko z kręgłoslupem, to mam etat 24 godzinny. (haha, jaka ironia, a właśnie wczoraj mi przypomniano o tym, że ja nic nie zarabiam..., szkoda, ze państwo nie płaci matkom opiekującym się dziećmi niepełnosprawnimi w domu, dlaczego kurka wszyscy uważają, że my nie pracujemy????....) No nic, świata nie zmienimy... Trzeba robic swoje póki wystarczy sił..Proszę znowu o mocne trzymanie kciuków aby nam się poprawiło... No i przydałoby sie aby Stefek przestał już rosnąć....., bo wtedy i skolioza sie zatrzyma.... Mopsia, dziękuję pięknie za wszystko czym dzisiaj nas obdarowałaś, a najbardziej za to, że znalazłaś dla nas czas. Było mi bardzo miło poznać cię w realu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Żelku, też nie wiem dlaczego Państwo nie płaci mamom,za to, że odciążają instytucje państwowe. Nie tylko nie płaci ale i w ogóle nie jest nimi zainteresowane. WYstarczyłoby tylko mniej przeszkadzać a najlepiej pomóc. Strasznie to wkurzające. A temu kto Cię przypomniał, że nie zarabiasz nie ma pojęcia jak ciężka jest Twoja praca. Nie tylko fizycznie ale głownie psychicznie. To ogromna odpowiedzialność - każda minuta to skupienie. ALe wiesz jak jest ...wszystko co człowieka wraca ... Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży. A Stefcio zapewne niebawem przestanie rosnąć - no bo ile można :) I za to też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.09.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 To ja choć kciuki potrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 16.09.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Żelko jesteś bardzo dzielnym i kochanym człowiekiem. Zyczę Ci bardzo dużo sił i tych fizycznych (Twój biedny kręgosłup) i psychicznych, wytrwałości i takiej pogody ducha jak dotychczas. To dla mnie wielka radość poznać taką dziewczynę.Dzięki za śliczny prezent i mam nadzieję na kontynuacje naszych małych i większych spotkań.Całuję i ściskam obydwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 17.09.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Dołączam się do was i również kciuki trzymam. Zawsze mi powtarzali, że dobro wraca do człowieka ze zdwojoną siłą, dlatego wierzę, że wszystko się ułoży. Jak to moja mama mi powtarzała - będzie dobrze bo musi dobrze być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.09.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Żelko! Z pewnością za moment to lekkie pogorszenie odwróci się i stanie się dużym postępem A Stefek też już za moment przestanie rosnąć. Duży już z Niego chłopak i niech tak zostanie Ściskam i buziaki przesyłam! Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Kochana, nawet nie wiesz, jak ja Cię rozumiem - ileż to razy słyszałam, że przecież nie pracuję... Ja życzę tym, którzy takie rzeczy mówią, żeby pracowali tak jak ja i jak Ty i potem żeby codziennie słyszeli takie rzeczy! Za Stefka modlę się cały czas, kciuki zaciskam nieustająco, a za Wami tęsknię i zastanawiam się, kiedy w końcu się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Dzięki Kobietki. Walczyć będziemy. Musi byc znowu lepiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Buziaki zostawiam, Zeljcia, dla Was obojga, znowu zalatana będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.09.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Dzięki Depeś!!! Od nas też dużo buziaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ciotka, ta powódź w Chorwacji to, mam nadzieję, ominęła Twój dom rodzinny, co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 A ja nawet nie wiem, że jakaś powódź jest w Chorwacji. Wczoraj z Mamą rozmawiałam i nic nie mówiła na ten temat, więc, pewnie wszystko tam ok. U nas nie są powodźiowe tereny, na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 22.09.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Ściskam mocno i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.09.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Dzięki Asiu, my też pozdrawiamy Sąsiadkę naszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Żelcia! Co Ty taka zalatana jesteś? Na blogu tyły, tutaj tyły Jesiennie się nam zrobiło... Trzeba szybko zorganizować sobie lekarstwo na jesienne nastroje. Znasz jakieś dobre? Buziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ciocia Zeljka, buziaki zostawiam, jak tylko trochę dojdę do siebie, to zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.09.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Hej baby! Nie wiem czemu zalatana, jakos sie nie wyrabiam. Wszystko na godzinę mam poustawiane i jeszcze nie wyrabiam... Starość?? Przygotowuje też fanty na aukcje dla Stefka. Jestem w trakcie zalatwiania aukcji charytatywnej na allegro, tak jak ma nasz Franio. Może ktoś coś kupi?? Jednak miesieczne na same plecy wydajemy 2000zl. A na koncie fundacji środków ubywa. Teraz zawiozlam rachunkow na ponad 8000zl. Wiec musze sie zabrac do pracy i sie nie poddawac. Wczoraj o 23.30 konczyłam haftować igielnik. Jednak to haftowanie zle dziala na wzrok, wole decoupage. ale asortyment musze urozmaicac. Depeś zdrowiej!!!!!! no to lece.........., gdzie ja miotle zostawilam, o jejku, jejku................... p.s. bledow narobilam..., wybaczcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.09.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 żadnych błędów nie zauważyłam ja tez nie mam ostatnio na nic czasu to chyba jednak z tym wiekiem związane jest nie moge tez narazie wysłac ani Tobie ani Depeesi płytek z fotkami , bo nie mam programu do ich wypalania daj potem linka do aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts