Żelka 14.06.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Zdźiwiona jestem, że już coś jest. Za zwyczaj dopiero jesienią się zaczynało. Hej Gosiek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.06.2011 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 proszę o oddanie głosów na lipę w Stanicy http://baobab.nazwa.pl/www/drzewo_roku/ Zrobione Uwielbiam lipy, ale nie mam miejsca w ogrodzie nawet na jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.06.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witaj KOCHANA Tak naprawdę, to dzięki TOBIE jeszcze na forum zaglądam (całus). Wierzę, że Stefkowi będzie lepiej a Tobie lżej. W niedzielę wróciłem z urlopu a w poniedziałek dostałem paczkę...zgadnij od kogo? Całuję najmocniej jak mogę i pozdrawiam WAS z całą rodzinką. P.S. Muszę Cię zagadnąć o pobyt w....a tyrknę jak znajdę nr, to pobajerujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Tutaj to ona już prawie w ogóle nie zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.06.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Saglondam sawsze. Tilko nie mam na co gadać. Ja po staremu, Stefcio po młodemu. Nic się nie robi. Nawet ogród stanął w miejscu, bom się z mężem o to nie mogę dogadać. Ja chcę pole urządzone tak jak nam się uda, biorąc pod uwagę naszą wiedzę i możliwości dbania o to wszystko, On chce ogród z prawdziwszego zdarzenia,,,,, zobaczymy na czym staniemy. Na razie sam muruje grilla (ja nie chciałam No i co jeszcze? Rehabilitujemy się jak zawsze. Nie długo znowu do Poznania na kontrolę, potem na Ursynów na kontrolę i tak leci nam czas... Od czasu do czasu cos zdecoupaguje, ugotuję, ze szmatą polatam i tyle... Co ja mam gadać, stare dzieje i dobrze, że zmian na gorzej nie ma... A o Was wszystkich staram się pamiętać, czasami nawet uda mi się o Was nie zapomnieć.., no i tyle.... Jak to u mnie... Buziaki! Jea, dzwoń Słoneczko, dzwoń. Pozdrowienia dla Twoich Dziewczyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Żelko witaj słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.06.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 .... On chce ogród z prawdziwszego zdarzenia,,,,, zobaczymy na czym staniemy. Na razie sam muruje grilla (ja nie chciałam Ty grilla nie chciałaś czy murować a z ogrodem to ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.06.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Hej Żelciu! Jak tam ogródek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.06.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Ha, ha, chyba fotkę pstryknę. Tego, khm, ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 No pewnie, że pstryknij, my tu ciekawi wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.06.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Pstrykaj koniecznie Ciotka! A Twój małż rację ma, jak robić, to porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.06.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Na foty i ja czekam....w liczbie mnogiej zauważyłaś..... Coś Twój link na aukcję przestał działać. Coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.06.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Fotki będą kiedyś tam. Amlto, link działa, tylko nie mam teraz nic na aukcjach. nie wystawiam, bo nikt nic nie kupuje ostatnio. Rzeczy leżą i czekają na okres przedświąteczny. Na moim blogu mozna zobaczyć co ostatnio wyprawiam. Jak coś się podoba, dać tylko znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.06.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 http://bezpospiechu.blogspot.com/2011/06/cos-sie-konczy-cos-sie-zaczyna-czyli.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Fotki będą kiedyś tam. Amlto, link działa, tylko nie mam teraz nic na aukcjach. nie wystawiam, bo nikt nic nie kupuje ostatnio. Rzeczy leżą i czekają na okres przedświąteczny. Na moim blogu mozna zobaczyć co ostatnio wyprawiam. Jak coś się podoba, dać tylko znać. Oj piękne rzeczy wyprawiasz, piękne!!! I jak to nikt nie kupuje? Młoda zakochała się w szkatułce i serwetniku!!! Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.06.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Dzięki Rasiu! No to mnie chociaż pocieszyłaś, bo jak Mlodzież akceptuje, to juz duży dla mnie sukces, bo ja jednak trochę babska jestem i starocie lubię. Co do ogrodu, będom fotki, tylko jak juz coś nowego będzie. Na razie jest murowanie. A ogród będzie się nazywał "All by myself". )) Na jesień torchę drzewek posadzimy, bo zdecydowalismy się jednak ogrodzić ze wszystkich stron, coby w gaciach mozna było do ogrodu isć i trochę drzew owocowych jednak posadzić.., na nalweki... Derenie juz czekają na nas. Duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.06.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 http://bezpospiechu.blogspot.com/2011/06/cos-sie-konczy-cos-sie-zaczyna-czyli.html podziwiam takich ludzi, z sercem podchodzącym do choroby, upośledzenia, nie tylko służbowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.06.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 To nasza forumowa amonite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.06.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 dziękuję Ci Zelijko za namiary na nią:hug:"szlachetne" osoby trzeba cenić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.06.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Nie ma za co. Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts