Żelka 03.10.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Cienkiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.10.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Cienkiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 03.10.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Dzięki Ciku. A co tam u Was? Jak się ma Wasz domek? Przecież Wasz projekt jest przepiękny. To luksusowy domek parterowy. Napisz cos o swoim domku, bo nie widzę u Ciebie link do komentarzy albo dziennika. My się bardzo podobał ten projekt od pierwszego razu jak go zobaczyłam. Uważam, że jest super. Ale jeszcze nie widziałam domku – na żywo – a chętnie bym obejrzała... Zeljko ciesze sie, ze nasz projekt podoba Ci sie. Na razie nie ma co pokazywać, bo czekamy na uprawomocnienie pozwolenia, potem bedziemy zbroic działke, a jesli uda sie przed zimą - to zaczniemy budowac. Dziennika jakos nie pisze.....to trzeba miec odpowiedni do tego charakter, jakos tak nie potrafilabym sie zmobilizowac. W kazdym razie jesli bedziesz miala ochote to na pewno moj domek zobaczysz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Andrzejko Ty się nie śmiej, bo ja zaraz lecę do pisowni sprawdzać czy cos nie spaprałam. Ciebie Ciku namawiam do pisania dzienniczka. Zobacz mój, wcale nic szczególnego. Zdaje relacje z budowy. Dziś było to, wczoraj tamto. Przez długi okres nawet zdjęć nie miałam, ale ludziska mnie tu wspierały na duchu.., a teraz i zdjęcia są i jakoś leci. A ja z niecierpliwością czekam na zdjęcia Twojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.10.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 No ciekawy ten kominek Ale pierwsze co mi się nasunęło jak go zobaczyłam to ............................. że jest bardzo pakowny Tyle tam półek i kącików i schowków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.10.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Będzie z czego kurz wycierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.10.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Zeljka, super to zdjęcie z kiełbachą i nawet nie dziwi mnie to, że Twój Mąz ją całą zjadł, tylko skąd Ty wzięłaś taaaaką deskę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Soniko, to nie nasza decha. To było na wyjeździe. W Wiedniu. Mnie tam nie było. O tej zbrodni nad własnym żołądkiem dowiedziałam się już po fakcie i żeby nie zdjęcie, to bym nie uwierzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.10.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Zeljko,co u Ciebie, czy Twój synek ma się lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.10.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Zeljko, gdzie Ty się podziałaś????? Martwię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Soniko, jesteś kochana! Miałam powód aby nie bywać na Forum. Napisałam Ci wszystko na Priv. Ale teraz już jestem i od czasu do czasu zerknę tutaj. Dzięki, że pytasz o mojego synka i pamiętasz o nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.10.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Dzięki, dostałam i już wszystko wiem . Dobrze, że już jesteś , bo martwiłam się okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 14.10.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Zeljka, bardzo ładny ten Wasz domek Fajny kolor dachu - jaka będzie elewacja? Kominek też jest super, ale jak sama przewidujesz pewnie jeszcze się niejednym zachwycisz. A poźniej przyjdzie czas, żeby się na coś zdecydować - i to jest okropne No, przynajmniej dla mnie takie wybory są bardzo trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Dzięki Luska. Milo, że znalazłaś trochę czasu aby tu zerknąć. Elewacje jak na razie planujemy żółta, ale jak mówisz, do tego czasu pomysł może się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 14.10.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Lubię zółtawe elewacje Powinno pasować do dachu. My właśnie kładziemy żółtawy tynk, ale wychodzi trochę za intensywny i ostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Niedaleko nas, prawie naprzeciwko jest taki domek parterowy i maja ładna żółta elewacje. Chyba zapytam co to za kolor? Bo tez się obawiam, że ten co wybierzemy według tych wzorków w rzeczywistości będzie nie taki jak chcemy. A czy u Was już wyschło, bo jak wyschnie tez się robi inny kolor. Może nie będzie wtedy taki mocny. Za zwyczaj robi się jaśniejszy kolor jak już wysycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.10.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Zeljka ciekway jest ten kominek połączony z szafką na TV Nie spotkałam jeszcze takiego rozwiązania Całkiem , całkiem Tak myślę, ze ja bym zrobiła taką półkę na TV ale równą na całej długości od kominka aż do ściany Podoba mi się A autka to marzenie ale chyba nie do zralizowania Ale przyjemnie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Witaj Zeljka! Pamiętasz, że ja pomimo słabej ostatnio obecnosci na forum cały czas trzymam za Ciebie i Twój domek kciuki? Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Dzięki Ci Anno.....A ja trzymam dla ciebie, to znaczy dla Was. Wszystkiego dobrego i zapraszam do nas jak tylko bedziesz mogla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Andrzejko, mi tez sie ten pomysl podoba. Jak zrobisz, to pokaz, bo Ty na pewno bedziesz w tym pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts