Żelka 13.01.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Dziekuje, ja tez sie ciesze. Wlasnie maz pojechal porobic w domku pare drobiazgow. Takiej lekkiej ciechej roboty, bo wiadomo w niedziele nie wypada co innego robic. A mi w domku-mieszkaniu sil nabieramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.01.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja też się bardzo cieszę i niecierpliwie czekam na zdjęcia Zeljko . Dużo zdrówka życzę! Pozdrawiam serdecznie Soncia hi, hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Soncia, beda fotki beda, jak tylko ustawimy mebelki. No Twoimy do piet nie dorastaja ale tez sa ladne w..., troche inny sposob. Krzesla bardzo podobne, jak nie takie same, jak ma Zuzza. Stol owalny - moze troche mniej pasuje do takich krzesel (bo one take kaciate sa raczej) ale wybralam bo nie ma katow. Nawet jak to moje szczescie zderzy sie ze stolem to bedzie chyba lepiej nie trafic na kat. kolor dab rustik.., czy jak mu tam... Tez dwa krzesla mam uderzone.., ale nie jest duza rysa i zostawilam... Przy moim dziecku i tak nie dlugo wszystko bedzie porysowane... Jego ulubiona zabawa to stukanie czym sie da w podloge i po meblach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.01.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Jego ulubiona zabawa to stukanie czym sie da w podloge i po meblach... fajna zabawa Zelijko trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam popołudniowo Ja się w kolejce do obejrzenia zdjęć ustawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.01.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Dzieki za odwiedziny kobitki. Troche w kolejce poczekacie na te fotki. Ale beda obiecuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No to czekamy, czekamy na te zdjęcia. Stefka proszę uściskać i pozdrowić od nas. Jak kiedyś go poznam, to może sobie z nim postukam w coś. Też lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.01.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam popołudniowo Ja się w kolejce do obejrzenia zdjęć ustawiam ... [/quote I ja tez Kawka by sie przydala do tego czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.01.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 http://www.caffeprego.pl/?strona,menu,pol,glowna,0,0,1406,ant.html%20&PHPSESSID=d499afefac771d028db0f8dd1bcfef81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.01.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 http://www.caffeprego.pl/?strona,menu,pol,glowna,0,0,1406,ant.html%20&PHPSESSID=d499afefac771d028db0f8dd1bcfef81 ależ mi smaka narobiłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.01.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Buuu , czekamy dalej, ale proszę o pełną mobilizację Zeljko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Zeljko, Ty się kobieto mobilizuj z tymi zdjęciami, bo my z nogi na nogę przestępujemy i doczekać się nie możemy A tak faktycznie to ćwiczę cierpliwość Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 oj, nie wolno tak czekac. trzeba cos w miedzyczasie robic to szybciej minie. A tak powaznie, jeszcze nie dlugo, moze w sobote, lub niedziele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.01.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Zeljko, robić to ja cały czas coś robię i czekam, czekam, czekam... Ale oczywiście czekam bardzo spokojnie Nawet do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Zeljko zdecydowałam się i zakupiłam czerwień do sypialni U mnie będzie Dulux-Karmazynowy przypływ. Spytałam męża, czy przebierze sie dla mnie za marynarza to zszokowany zrobił oczy jak 5zł i powiedział że mi odbiło To miał być żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Amtla z ta robota to nie przesadzaj. Nic co za duzo nie jest zdrowe. mayland widzialam dzis w dzienniku jaka to czerwien ale czekam jeszcze na sciany i sufit. A jak po czasie dzis do Ciebie zerknelam to stwierdzilam, ze juz masz pieknie, a gdzie dopiero potem. Ladnie to sobie wykombinowalas wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Z psychologii koloru wyczytałam dzisiaj, ze czerwień w sypialni inspiruje i podnieca Więc jak nic króliczyc sie bedziemy Zeljko w tych naszych czerwonych sypialniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 W moim wieku to nawet czerwien nie pomoze w sumie teraz sobie mysle, co mi do glowy strzelilo z ta czerwiania... Teraz mi sie bardziej czekolada podoba..., ale wiadomo to tez nie na dlugo, wiec sie nie martwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 W moim wieku to nawet czerwien nie pomoze Ot, kokietka ... Czerwień jest świetna!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Zeljko, ja też myślę, że czerwień jest fajna dla Ciebie. I naprawdę będziecie się króliczyć z Mayland? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts