Sonika 21.01.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Dokładnie tak jak pisze DPSia. Meble są śliczne Zeljko . Mnie co prawda nowoczesne też się podobają , ale z nimi jest ten problem, że za parę lat mogą już wyglądać dziwacznie, a tradycyjne zawsze będą dobrze. To teraz czekamy na c. d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.01.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Zeljko, po prostu klasyka. A klasyka jest dobra na wszystko Bardzo w moim stylu i nie muszę pisać, jak bardzo mi się podobają. Z pewnością po ustawieniu też je jeszcze zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.01.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ja tez mowie, ze babcie sa dobre na wszystko. Ciesze sie, ze sie spodobalo. W koncu i ten stol bedzie jak juz tam pojade, bo tez nie widzialam jak to wyglada po ustawieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.01.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 zelijka cudne te meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.01.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Dzieki. Ja to sie firan nie moge doczekac i moich obrazkow aby oprawic i powiesic, ale teraz to brak kasy i trzeba poczekac na cala reszte... Jak to moj facet powiedzil, na te duperele jest zawsze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Za tymi zdjeciami przyszlam . Tym razem meblowe maja byc a nie widokowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 ni maaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Zeljko Super , bardzo sie ciesze , ze juz wlasciwie dom widac. Nawet zyrandol wisi Kredensy stoja o la la Stol bardzo ladny Teraz to juz tylko firanki w okna , mieszkanie sprzedac i kartony wozc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 ni ma na firanki. trzeba troche poczekac..., ale co nam tam.., czekac to my umiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Wiesz, ze ja inne wnętrze wykańczam ale uwielbiam ogladać takie konsekwentne wnetrza w klasycznym stylu. Robi się bardzo sielsko, domowo i fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.01.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 O jak ci z "innego obozu" chwala, to nie moze byc zle. Dzieki mayland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 "innego obozu" Ale mnie rozbawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Doniosłam Edytce o tym obozie Pewnei Ją to też rozśmieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 hihi, taki mialam zamiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.01.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 no to jestem, jak mi mayland napisała, nie mogłam sobie odmówić. przyszłam na zwiady z innego obozu (nawet mi się zgrało, w moim wątku pisałam) Zeljko no nareszcie zdjęcia. lubię do ciebie zaglądać, bo u was zawsze jakiś taki spokój, harmonia i dobre fluidy. kiedyś chyba już mówiłam, że ja to taki obojniak jestem. lubię i te nowoczesne i te bardzo klasyczne, dworkowe klimaty. pakuj w końcu te walizy śliczny domek na was czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.01.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Qurka jak juz druga "guru" z "innego obozu" mowi, ze jest ok, to ja dzis pojde szczesliwa spac. Eh... zaluje tylko, ze teraz mamy dolek i na moje obrazki bede musiala dlugo czekac..., a tyle lat wyszywalam... .., teraz mnie na ramki nie stac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.01.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 na początku mogą wisieć bez, a za to jaka satysfakcja później będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.01.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 O jak ci z "innego obozu" chwala, to nie moze byc zle. Dzieki mayland. Ci z rozdwojeniem jaźni też chwalą. Bardzo ładne meble Zeljko , ale pooglądam sobie na spokojnie w domu. Teraz to już chyba nie ma na co czekać - pakuj dobytek i zamieszkaj. A lampa to skąd? Kupiłaś, czy miałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.01.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dziendobry Zeljko piękne te Twoje krzesła, cudne! ps. to mówie ja - członek "innego obozu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Bardzo sie ciesze, ze Wam sie podoba to i owo. Soncia lampy sa nowe kupione w Praktikerze za normalna cene - to kolekcja Stefano. Mnie zauroczyla ich prostota. http://www.aldex.com.pl/img/max/stefano.jpg W kuchni tez mamy z tej kolekcji, (maz na nia mowi - latajacy spodek) tak aby byl komplet.., ale tam juz zdjec nie robilam bo na razie kuchnia robi za pokoj prac - narzedzia wszedzie leza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts