Żelka 25.01.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 wyslalam pierwszy rzut, daj znac jak odbierzez to wysle reszte.zmniejszylam fotkidodalam pare co mi sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jeszcze nic nie przyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jo, bo onet sie jak zwykle slimaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Dzis kupilam na wyprzedarzy pare ramek do obrazow. Cos albo ktos bedzie wysiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 No i coraz bliżej przeprowadzka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Zeljko, odebrałam resztę wzorów - śliczne są, naprawdę!!! Bardzo, bardzo dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Czulam, ze trafie w Twoj gust. Ciesze sie. Poszukam jeszcze i znowu przesle, kaczuszki jeszcze musze przeslac i takie tam inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 No to ja już grzecznie czekam i nic się nie odzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Alez, odzywaj sie odzywaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 No to Ci powiem, że warto poszperać TUTAJ. Takie piękne wzory... Ja sobie kiedyś nefretete kupiłam. Jeszcze ją robię. Takie piękne portrety kobiety afrykańskiej i arabskiej... Na podmalowywanej kanwie (tzn. tło jest trochę malowane jak obraz i haft nie pokrywa tego tylko to uzupełnia). Piękne, ech... Żeby tylko stać było i żeby czas był na haftowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Wow Depsia dzieki za linka. Co za piekne rzeczy tam maja. Widze, ze ceny tez poszly strasznie w gore. To nikt nam nie kupi tej naszej roboty..., bo jak sam wzor jest drogi.., a gdzie jeszcze robota! Przeciez Ty wiesz ile czasu takie soc zajmuje... Patrz to, na przyklad..., jest piekne http://www.qp.com.pl/product_info.php?cPath=203_204&products_id=777&osCsid=4c488214971c920af6027e6a9da35713 Ale takie cos (nie wiem jak Ty) robi sie z 3 miesiace (takiego codziennego dubania po pare godzin)... I wez tu teraz policz za to.... Aby sie oplacilo musialo by kosztowac z 400zl jak nic... Eee, to tylko warto robic dla siebie a na sprzedaz sie nie oplaca..... W zadnym wypadku.... p.s. Moze w przyszlym tygodniu bede miala juz sypialnie... Trzymajta kciukasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Noooo... Ech, cudeńka... Kiedyś chciałabym też spróbować decoupage, ale nie robiłam tego i musiałabym sporo czasu poświęcić na nauczenie się. A z czasem u mnie krucho... No i właśnie, z tym sprzedawaniem... Dawno temu też o tym myślałam. Ale tyle pracy oddawać za jakieś śmieszne grosze? A jeszcze koszt kanwy, nici? No i robię tylko dla siebie. Kiedyś jeszcze darowywałam jak ktoś był ważny dla mnie. Teraz już naprawdę mało kiedy robię coś nowego, więc i darowywać nie mam co. Marzę o dobrym wzroku i odrobinie czasu do dyspozycji... A za sypialnię trzymam kciukasy już teraz. Pewnie będzie taka sama piękna jak living, co? Już nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Noooo... Ech, cudeńka... Kiedyś chciałabym też spróbować decoupage, ale nie robiłam tego i musiałabym sporo czasu poświęcić na nauczenie się. A z czasem u mnie krucho... No i właśnie, z tym sprzedawaniem... Dawno temu też o tym myślałam. Ale tyle pracy oddawać za jakieś śmieszne grosze? A jeszcze koszt kanwy, nici? No i robię tylko dla siebie. Kiedyś jeszcze darowywałam jak ktoś był ważny dla mnie. Teraz już naprawdę mało kiedy robię coś nowego, więc i darowywać nie mam co. Marzę o dobrym wzroku i odrobinie czasu do dyspozycji... A za sypialnię trzymam kciukasy już teraz. Pewnie będzie taka sama piękna jak living, co? Już nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dzieki Depsia No czy ja wiem czy piekna czy jaka.... Staram sie aby byla ladna a co mi wyjdzie zobaczymy. Nie ma tam nic szczegolnego, szafa zabudowana, lozko i dwie szafki noce.... Prawde mowiac czy z tego moze wyjsc jakies piekno? No chyba, ze mi sie uda tego dokonac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Komu jak komu, ale Tobie - na pewno się uda, masz takie wyczucie plastyczne, że nie ma co do tego żadnych wątpliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.01.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 No to czekamy na zdjecia Zeljko Ja chętnie pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Donosze, ze klamek dalej nie ma. Nie wiem sama czemu ale dalej czekamy cierpliwie.., w sumie to od 25.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Wrzeszczałabym już wniebogłosy albo miała klamki od kogo innego. Tyle czasu?! Bez przesady!!! Ty to jednak masz cierpliwości dużo, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ja tak nieśmiało... Zdjęcia jakieś mebelków nowych są może...?? Czy głowy nie zawracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Depsia w przyszlym tygodniu maja do nas dzwonic i wtedy sie dowiem kiedy beda meble. Martwi mnie tylko to, ze moga byc w paczkach. Bo to ma byc lozko, materac i szafki nocne. A jak beda w paczkach do montowania to troche to potrwa zanim maz wszystko zrobi. On taki dokladny jest, ze musi wszystko wedlug planu robic. Mysle, ze bedzie chcial najpriew zamontowac lampki nocne ( powiercic do brazkow) i zyrandol. Aby nie robic tego jak meble juz beda. A po lampki do sypialni nie chce jechac, (choc juz sa w sklepie po zamowieniu) bo czeka na klamki - to w jednym sklepie jest. Nie chce mu sie jechac dwa razy. A jak ja chcialam dzwonic i pytac o klamki to mi telefonu nie dal, bo powiedzial, jakby juz byly to by zadzwonili. No chyba, ze mebelki beda w calosci to bedzie trzeba to od razu ustawic. A wtedy pstrykne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts