editta 04.02.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Zeljko podziwiam za cierpliwość, ja to już bym ich dawno olała coś mi sie wydaje, że szanowny pan myślał, że tak właśnie zrobisz no teraz to już na pewno nie możesz odpuścić a na koniec jak będziesz miała chwilkę czasu, napisz skromny liścik do dyrekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Hi, hi pojde tam i pogadam z nimi. p.s. dzis nic na temat klamek nie bylo.., maja jeszcze jutro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 p.s. Mam klamki! Juz nawet zapomnialam jakie wybralam. Maz pytal, czy to te, a ja.., nie wiem, chyba tak.., ale tamte byly ladniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Noooo - gratuluję serdecznie!!!! Proszę, wystarczyło parę telefonów i oto w cudowny sposób zniknęły kłopoty z dostawą! Zeljko - jesteś świetna w przyspieszaniu załatwiania przez lebiegowatych panów ze sklepu - moje wyrazy uznania!!! To co załatwiasz następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.02.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 p.s. Mam klamki! Juz nawet zapomnialam jakie wybralam. Maz pytal, czy to te, a ja.., nie wiem, chyba tak.., ale tamte byly ladniejsze... Co za wspaniała wiadomość !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Zeljka, cieszę się razem z Tobą. Trzeba być wytrwałą To Ty nawet jednej klameczki nie miałaś z TEGO OKROPNEGO sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Aj, az taki okropny to ten sklep nie jest, nooo... w koncu tam tylko takie klamki znalazlam... Malo tego.., oni zamowili tylko tyle sztuk co dla nas... Zaczynam myslec, ze ja jakies takie co to dawno nikt nawet nie ogladal a gdzie dopiero do reki wzial..., wybralam... Mi sie wydawaly, ze sa retro.., ale, ze az tak.... Ide spac bo leb mi peka...beee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 A kiedy fotki klamek będą? Na ból głowy zawsze biorę Saridon - mnie bardzo pomaga, świetny lek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.02.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Klamki są Gratuluję przedsiebiorczości.!!!! A nie mówiłam.... Ja myslę ze pewie Ci się spodoba własna operatywnosć i przeprowadzka bedzie szybciej niz myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.02.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Też bardzo bym chciała te słynne klamki zobaczyć I oczywiście gratulki za upór Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.02.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nie wiem kiedy beda fotki. Dam znac. Teraz sie ci od sypialni nie odzwyaja a mieli sie odezwac.... Czy nas Slowianow zawsze trzeba poganiac do roboty? Eh......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Widno natura taka... słowiańska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.02.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Widno natura taka... słowiańska... lelum polelum . ^ Znałaś Zeljko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.02.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nie znam, co to znaczy? p.s. juz 4 dzien glowa boli bez przerwy..., ja nie moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.02.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 W wyrażeniu potocznym, żartobliwym lelum polelum znaczy: powoli, flegmatycznie, opieszale lub oznacza człowieka flegmatycznego, ślamazarnego. http://portalwiedzy.onet.pl/34356,,,,lelum_polelum,haslo.html ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nie znam, co to znaczy? p.s. juz 4 dzien glowa boli bez przerwy..., ja nie moge... Zeljko, proszę, spróbuj saridonu, to bezpieczny i skuteczny lek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.02.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ale plama , nie wiedziałam, że "polelum" jest razem. Już poprawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.02.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 To ja przepraszam, że się wcięłam nie wywołana do odpowiedzi http://img175.imageshack.us/img175/8208/umieszektaktakjh9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.02.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Człowiek całe życie się uczy , i dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dzieki Sloneczko! Depsia ja biore tabletki, tylko, ze jak przestaje dzialac to boli dalej... Meble do sypialni beda w poniedzialek - w paczkach. Zdjecia kiedys tam w przyszlosci... Na razie szukam pomyslu aby zarobic na ramki do obrazow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts