DPS 08.02.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Zeljko, a czy to czasem nie będą kłopoty z ciśnieniem? Kilka ostatnich dni jest ciężkich dla osób ze skokami cisnienia, widzę po mojej Teściowej. Badania zrób koniecznie. Cieszę się bardzo, że meble do sypialni dojadą. Już nie mogę się doczekać, kiedy się przeprowadzicie. Co najmniej jakbym to ja sama miała się wprowadzać do nowego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dzieki Depsia kochana jestes bardzo.No musze kupic cisnieniomierz., ale ciagle odkladam, bo na taki dobry to troche trzeba widac. (moj facet oczywiscie mowi - a po co)Podobno te na nadgarstek nie sa dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.02.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Niektóre są dobre, ale kupowane w aptece, nie w markecie. Ja mam Tensovala i jest ok Tak a`propos: od kilku miesięcy pijemy razem z mężem na czczo wodę z miodem i octem jabłkowym. Oboje nie mamy już kłopotów z nadciśnieniem Jeśli chcesz dokładny przepis, podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Dawaj, Słoneczko, ja też chętnie odgapię dla Teściowej. Muszę zapytać, jaki ma ciśnieniomierz, bo wczoraj sprawdzała pielęgniarka z Ośrodka Zdrowia, porównywali jej i ten Teściowej i dobrze mierzył, tak jak ten profesjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Mi tez czasem cisnienie skacze. W okreslonych sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Ja mam niskie cisnienie. Tesciowa moja ma aparat i u niej sobie sprawdzalam... Jest 100/60..., 90/50... Ale wlasnie mowia, ze u takich jak ja czasami cisnienie skacze i od tego moga byc bole glowy.... Z tym, ze u mnie to chyba zatoki sa... Cala zime walcze z zatokami... Nie mam kataru tylko nos mi sie zatyka i glowa boli. Sama juz nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Mi tez czasem cisnienie skacze. W okreslonych sytuacjach He, he to nie daj sie wkurzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 pochwale sie obrazkami do mojej sypialni... czesc oprawiona a czesc nie... http://s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/th_DSC04723.jpg http://s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/th_DSC04720.jpg http://s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/th_DSC04727.jpg Szpileczki nie sa oprawione. czekaja az forse uzbieram. Kwiatki udalo mi sie oprawic bo ramki na wyprzedarzy kupilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.02.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 O mamo....ale ŚLICZNOŚCI Już wyobrażam sobie tą romantyczną sypialnię Zeljko, gratuluje talentu i...cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dzieki. To juz druga wersja obrazkow. Poprzednie bardzo mi sie podobaly.., rok temu..., ale zmienilam zdanie Mam nadzieje, ze nie dlugo zamieszkam.., bo inaczej.., ja nie wiem co mi jeszcze do glowy przyjdzie. Na razie ten pomysl jeszcze mnie trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Maz pojechal odebrac sypialniane mebelki. Ja nie moglam bo z dzieckiem na rehabilitacji bylam. Czekam teraz na wiadomosci..., a sypialnie zobacze za tydzien dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.02.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Zeljko, podziwiam Ciebie cały czas: za cierpliwość, za wytrwałość, za serce... Zobaczysz tydzień minie szybciutko i pochwlalisz się nam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 O rany, już przebieram nogami, żeby zobaczyć! Umie Twojny napięcie stopniować, nie ma co! Obrazki - cudne, na ścianie pięknie wyglądają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Siem dowiedzialam. He,he maz wrocil.... Ja: no i jak, no i jak wygladaja meble? Maz: nie wiem wszystko w paczkach. Depsia wyslalam Ci wszystkie szpileczki. Ja zrobilam tylko dwie ale jest ich wszystkich 9. Amlta cierpliwosc to moja slabosc, uwierz mi. Chyba widac po mnie, ze ja taka jestem, bo nawet jak w kolejce stoje to ludzie sie pchaja przede mnie. Mowie Ci, widac, ze ja cierpliwa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No cudne I ja mysle ze trzeba byc cierpliwym , zeby takie rzeczy robic A Ty je chcesz nad lozkiem powiesic ? Szpileczki , nie kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Nie kwiatki na lozkiem zrobie, bo szpilki maja szpilki, w razie czego jak spadna to bedzie bolalo. Szpilki bedom z boku, jak wstane rano to od razu zakladam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.02.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Zejlko, jakie to szczęście, że na świecie nie ma tylko cwaniaków, że są ludzie cierpliwi, doświadczeni życiowo...Na nich zawsze można liczyć A kolejek na szczęście coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Nie kwiatki na lozkiem zrobie, bo szpilki maja szpilki, w razie czego jak spadna to bedzie bolalo. Szpilki bedom z boku, jak wstane rano to od razu zakladam... Chyba ja dawno nie mowialam Tobie , ze Cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Bardzo dawno... W ogole zastanawiam sie, czemu ja to tak rzadko slysze... Myslalm, ze cos zle robie.., ale juz mi lepiej! Dzieki kobitki moje kochane, co ja bym bez Was zrobila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Zeljko kochana, Ty nawet nie wiesz, jak my Ciebie lubimy bardzo, a ja to już szczególnie! Dziękuję Ci bardzo, bardzo za szpileczki - są rzeczywiście piękne, aż oczy się śmieją. Muszę koniecznie znaleźć czas i wysłać coś dla Ciebie i zrewanżować się. Obiecuję, że się postaram. Może coś z Lanarte? Tego, co to dawałam Ci link? Nefretete jest przecudna, chociaż wymaga benedyktyńskiej cierpliwości, ja ją robię krótkimi skokami już chyba trzy lata. Do końca jeszcze ho, ho. Ale jakoś Ci ją prześlę, może Ci się spodoba. Masz talent, to zrobisz sobie. I wiecie co, dziewczęta? Przy takich robótkach to chyba tylko na samym począteczku trzeba troszkę cierpliwości, potem to pomaga się oderwać i uspokoić skołatane nerwy. Człowiek liczy te wzorki i krzyżyki, sprawdza, potem patrzy, jak wyszło, potem "jeszcze tylko ten jeden fragmencik, ten jeden kolorek..." I terapia zajęciowa trwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts