mayland 18.02.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Kurcze no No to witaj w klubie reklamujacych. Do moich drzwi nadal nikt nie przyjechał. Zadzwonie tam w tym tygodniu co z tymi oględzinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.02.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ciekawe jak reklamacje zalatwia. Meble byly zle zapakowane i pewnie w trakcie transportu sie uszkodzilo, bo jedna czesc ocierala sie o druga. Zapomnieli dac cos pomiedzy deseczki. Przylegaly do siebie bez zadnego zabespieczenia. Czy u Was tez jest tak ciemno i brzydko? Gdzie ta wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Zeljko, co słychać? Wymienili już Wam te porysowane szafki? Chyba już nie możesz się doczekać przeprowadzki, co? Ja sama nie mogę się doczekać Waszej przeprowadzki. Tak czekam, jakby to moja była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 I ja bym chciala , zeby sie juz przeprowadzili Blizej bym miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Nie wymienili. Odezwali sie, ze sie ktos skontaktuje i jak na razie - nic. Nie wiem kiedy przeprowadzka, mam to juz w nosie. W domu nie bylam.., nie pamietam ostatnio kiedy. Maz ciagle nie ma czasu. A teraz wyjezdza na 10 dni. A Stefcio skubany budzi sie po nocach. Ja juz na tych chlopow sil nie mam. Chce sie wyspaaaaaaaaac, a nie ma jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Zeljko Oni maja 14 dni na powiadomienie Cie co zdecydowali. Musisz miec potwierdzenie na to , ze zglosilas wady czy uszkodzena. Tak to jest , moje krzesla tez nie wymienione Ci to juz w ogole maja klientow w d.upie. Nie kupowac mebli w Jupiter Center przy Towarowej "Meble Amerykanskie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Wiesz co? Wszystko mi jedno. Ja juz sil nie mam na nikogo. Moj maz sam zalatwia a on wie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Zeljko, ktoś musi Ci pomóc. Choćby po to, żebys mogła choć troche odpocząć i przespać kilka godzin. No nie wiem, co Ci powiedzieć. Ja za daleko mieszkam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Zeljko Przyjedzcie do nas chociaz na jeden dzien , ja kolo Ciebie poskacze , moze odpoczniesz choc troche Ty jestes wyczerpana moja Kochana , wiem to i ubolewam , ze njak nie mozna Tobie pomoc , bo Stefek wciaz z Toba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.02.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Wiecie o czym pomyślałam? Niebawem przeprowadzka Zeljki. To kupa roboty będzie i troche rzeczy do przewiezienia. Zeljka już teraz pada i raczej mebli przenosić nie da rady Pomyślałam, ze może udałoby nam sie wspólnie załatwić dla Zeljkowców jakis transport do przeprowadzki? Niektórzy maja firmy, samochody dostawcze itp. Ja dysponuję dostawczym Fiatem Ducato z podwyższoną podsufitką. Jedyny problem jest taki (a moze i zaleta) że do dyspozycji mam go w soboty po południu i niedziele. Z Radomia nie jest daleko a i przy okazji sobie wypad na sklepy możemy zrobić więc nie byłby to problem Moze ktoś jeszcze ma jakieś propozycje? Jeśli Zeljka nie skorzysta to Jej sprawa ale będzie miała namiary w razie czego. Myśle, ze samo podanei informacji o mozliwej pomocy nie bedzie żadnym narzucaniem się. Zeljko i nawet nie pisz nam tutaj, ze pomocy nie potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.02.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Mayland super pomysl.To , ze my mozemy pomoc to Ona wie .Jak sie skrzykniemy w wiecej narodu to przeprowadzka potrwa klka godzin po ptakach. Grill sie bedzie nalezal za fatyge , bo za darmo to ja nic nie robie , o nie Kto jeszcze do pomocy chetny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ku....a, żeby to nie było 500 kilosów, to od razu! Jeszcze z grillem potem... Może wyjść super spotkanko forumowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 mayland Ty to jednak nie odpuszczasz z ta pomoca, przeciez juz i tak tyle zrobilas w naszej sprawie. Eee, no milo mi bardzo, ze chcecie pomoc. Pogadam z mezem jak wroci co i jak. Nie bedzie go teraz 10 dni. Nie wiem czy chlopaki z Jego pracy nie pomoga przy przeprowadzce, jak nie.., to dam znac wczesniej i cos pokombinujemy. Dzieki za pamiec. My juz czesc rzeczy mamy w domku i stale cos tam jest robione w tej sprawie, bo u nas ani czasu ani zdrowia na taka nagla wielka robote. Bylam dzis w domku po dluugiej przerwie. Maz sie zlitowal i zabral nas na "zwiedzanie" przed podruza. Lozko w sypialni juz stoi. Nawet fajne jest. Po bokach sa kinkiety, lampa wysi.., tylko szafek brak. Obrazki moim znadniem beda pasowac, wiec sie ciesze jak nie wiem. Po czasie mi sie i tak wszystko opatrzy.., ale to wiadomo babskie... I nawet 4 klami zamontowane. Dostojnie wygladaja na tych staropodobnych drzwiach. Zdjecia po wyjezdzie beda. Druga wiadomosc to taka, ze w szkole Stefka (tam na wsi) rozpoczeli takie badania - wady postawy u dzieci. Stefek byl dzis na komputerowych zdjeciach kregoslupa i stop. Bedzie prawdopodobnie w szkole mial ind. rehabilitacje.., ale nie wiem jeszcze kiedy to ruszy. Mowili, ze moze juz na wiosne. Trzeba miec nadzieje, ze pomoga. Trzymajcie kciuki. No i dzieki, ze jestescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 To racja. Dobrze, że są tacy ludzie jak Mayland i Rrmi. Jestem dumna, że je znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Druga dobra wiadomosc. Dzis z synkiem bylam u P.dr i ma zalatwiona nastepna rehabilitacje od 18. marca. Trzeba miednice ustawic i takie inne tam rzeczy... Trzymajcie dalej dla nas kciuki, bo pomaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Zeljko, jak się cieszę ze względu na synka i Ciebie oczywiście Będę ściskać cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 No ja kciuki ściskam ile wlezie. I tak myśle o Was każdego dnia I tak jeszcze zapytam, czy Stefek jest podopiecznym jakiejś fundacji? Cyz np. można na cel np. Jego rehabilitacji, opieki przekazywać 1% podatku dochodowego z zeznań rocznych? Pytam o to, bo jesli dotąd Was to nie interesowało to moze warto się tym zająć? Przecież napewno wielu znajomych mogłoby przekazać ten 1% podatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Trzymam bardzo mocno cały czas. I bardzo się cieszę, że sprawy zaczynają trochę lepiej wyglądać. Zdjęć z sypialni nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.02.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 I tak jeszcze zapytam, czy Stefek jest podopiecznym jakiejś fundacji? Cyz np. można na cel np. Jego rehabilitacji, opieki przekazywać 1% podatku dochodowego z zeznań rocznych? To jest doskonały pomysł. Tylko jak rzecz się ma od strony prawnej? Przeglądamy z mężem ostatnio stronę: http://www.kck.pl/Kck.WebSite/Default.aspx, aby przekazać ten 1% i jeszcze nie wybraliśmy. Kto mógłby taką fundację na rzecz rehabilitacji synka Zeljki założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 W takim przypadku np. przy PIT-37 w poz. 123 wpisuje sie nazwę fundacji i dziecko na które przeznaczmy. W poz. 124 wpisać należy dane fundacji, nazwę, nr KRS, nr rachunku bankowego itd. Urząd Skarbowy sam przekaże ten 1% podatku na to konto z podaniem celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts