DPS 01.03.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Pan Depsia co to nie wiedziałam kto to jest Matko kochana, chyba czas na jakąś operację plastyczną. Ja Ci dam, dowcipasy z biednej starej baby wiejskiej! Idę się chyba upić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Pan Depsia co to nie wiedziałam kto to jest Matko kochana, chyba czas na jakąś operację plastyczną. Ja Ci dam, dowcipasy z biednej starej baby wiejskiej! Idę się chyba upić. No i czekam na wiadomość, kiedy będziecie. Tutaj jest naprawdę ładnie i spokojnie. Wiosną jest chyba najpiękniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dzień dobry Zeljko, jak tylko możesz jedź koniecznie do Depesi. Wyobrażam sobie jak tam musi być pięknie - cisza, spokój i przemili Gospodarze . Czego chcieć więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Cześć, Sonisiu! A co u Ciebie tak w stopce pada? Daj znać jak tam zdrówko, wiesz Kogo. No i czekam na słówko od naszej Zeljki i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Cześć Depesiu ! Nie pada, ale jest tak "ani w tą, ani w tamtą" . Trzymamy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Depsia ja czekam na meza urlop. No i na stabilna ciepla pogode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Sonisiu, dobrze, że jakoś idzie. Zeljko, mówią, że fajnie i ciepło ma się zrobić po 15 marca. A do końca kwietnia to już od tego czasu tylko półtora miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Depsia ja czekam na meza urlop. No i na stabilna ciepla pogode. Zeljko Pamietaj , ze w sezonie Dpsia bedze miala swoich gosci i moze mniej czasu dla Was. Poza tym nie wazne co za oknem , wazne co inne jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 nie wazne co za oknem , wazne co inne jest . Ot, mądrego to i dobrze posłuchać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Zeljko, jak Twój Mąż wraca, to ja już czekam na zdjęcia z sypialni! Ale nie żeby ten tego, bo ja bym nigdy, tylko, że ja myślę, że on pojedzie i Was zabierze, a nie ten tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Czy Gospodyni wyniosła się już do nowego domu i w starych komentarzach nie bywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 He,he ja tam nie pamietam kiedy ostatnio bylam. Maz dzis pojechal. Maluje sciane za schodami, musi klamki pomontowac, w kuchni zamontowac kran do zlewu, podlaczyc wszystkie kible, zamontowac baterie w lazience aby bylo gdzie sie popluskac. Bedzie trzeba na koniec sprzatanie porzadne zrobic, bo kurzu na cm - try. Mowil aby sie tak psychicznie ustawic na kwiecien. Pytalam kiedy mniej wiecej bo kwiecien jest od poczatku do konca ale nie wiedzial... Jutro ma zajecia ze studentami, moze potem pojedziemy abym nie zapomniala jak dom wyglada i gdzie sie miesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Wow! Czyli blisko, coraz bliżej... Super!!! Zdjęcia, pliiiiissssssss...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 No to się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Nefercia jak znajdziesz czasu to prosze napisz adres tej przychodni i tytul tej ksiazki. Pleaseee. Kochana, zapomniałam, ale świnia ze mnie :( "Dar Dysleksji" Ronald D.Davis . JEst do kupienia na necie i w księgarniach. tu po pomoc : http://www.dardysleksji.pl/ - to prywatny gabinet - Mem Pracownia Rozwoju Zdolności Poznawczych ul. Filtrowa 64/15 · 02-055 Warszawa tel. (0-22) 658 22 37 · kom. 0-692 566 271 e-mail: mem@mem. Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 E no co Ty! Tyle masz na glowie, ze dobrze ze w ogole tu do nas zagladasz. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Aga usmiechaj sie, usmiechaj. Fajnie, ze znowu jestes. Brakowalo Cie tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 A co ja mogę innego jak tyle waznych rzeczy przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts