DPS 13.03.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Zeljko, przez jakiś czas będzie Ci dziwnie, potem przyzwyczaisz się i będziesz się zastanawiała jak mogłaś sobie poradzić w starym mieszkanku, które wyda Ci się potem karygodnie małe. Będzie dobrze, a nawet jeszcze lepiej i łatwiej, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 13.03.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Zelijko - będzie dobrze. Jakby co to mów prosto z mostu. Tak trzeba. Jakąs pisnę powinnas miec na tej wsi. Do myziania i pilnowania. Polecam labcie choć pewnie przez ten kręgosłup to lepiej mniejszego - bo taki labek czasem potrafi na smyczy szarpnąć... Ja będę na 99% mieszkała w tych Łomiankach - to w sumie nie tak daleko od Ciebie...psem sie zajmę jak gdzies na dlużej wyjedziecie... a powiedz jeszcze co masz w ogrodzie - może jakiś drzew trzeba nasadzic - mam w tym wprawę - dwa sezony przesadzania z kąta w kąt... (może dobrze że teraz dom sprzedaję - bo z kazdym rokiem pewnie bardziej żal by mi bylo tej pracy... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.03.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 joan w ogrodzie na razie piach. Kiedy uda sie dotzrec do trawnika i roslin.., to nie wiem.., ale w razie czego dam znac. A ty kiedy do lomianek sie przeprowadzasz? Do tego blizniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 13.03.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 joan w ogrodzie na razie piach. Kiedy uda sie dotzrec do trawnika i roslin.., to nie wiem.., ale w razie czego dam znac. A ty kiedy do lomianek sie przeprowadzasz? Do tego blizniaka? Taaaak do bliźniaka jednego z dziesięciu na tej ulicy... ale nie ma to tamto - fajnie bedzie i już. Drugi dom zbuduję kiedyindziej. Wiem co i jak i ta wiedza mi na razie wystarczy. Nie będe udowadniac po raz drugi sobie i światu że ja taka mocna baba jestem i wszystko pociągnę bo tak nie jest a na dodatek Nefer jest tylko jedna. Teraz najlepszy okres do sadzenia drzewek np. brzózek - znaczy ja sadzilam takie samosiejki - i się wszystkie przyjeły - dałam trzy sąsiadowi ale on je zmarnował. Ja tam po babsku - gadałam tuliłam i rosna że ho ho. Borówki amerykanskie mozna posadzić, malinki - potem Stefek by sobie skubał z krzaczka - rosnie to bezproblemowo - tylko zakwaszac czasem ziemie trzeba. Tez posadziłam wiosna a latem owocki były na parę ładnych deserów... No dobra bo mogłabym tak pisac i pisać - to pomyśl Zeljka, pomyśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.03.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Hm, z moim Stefkiem to jest tak, ze on nie gryzie. A oczywyscie jak kazda "mala dzidzia" pcha wszytsko do buzi. Wiec, nasz ogrod bedzie sama trawa i bron Boze jakies owoce, kwiatki lub kamienie ozdobne... Bo zje. a ma z tym problem, jesli nie pogniecione widelcem Thuje kiedys posadze aby od sasiadow sie ogrodzic. Ale na pewno sie zglosze do Ciebie po porady, bo ja pojecia o ogrodach nie mam. A ten blizniak to piekny dom, przeciez. Mysle, ze bedzie Wam wygodnie. No i najwazniejsze, ze razem. No nie, sasiadka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Zeljko, ale tuje produkują takie małe szyszki, wielkości ziarnka grochu. Stefek mógłby je zjeść, a to bardzo niebezpieczne, bo one są chyba trujące. Pomyślałabym raczej o płocie lamelowym w to miejsce. Takim, jak tutaj na obrazkach. Też ładne i szczelne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Oj dowiem sie, dowiem zanim cos posadze. To chyba cis ma takie kulki, ale sa i thuje co nie maja tych trujacych kulek, to znaczy w ogole nie maja kulek. Mi tez chodzilo o to aby byla zielen, ale jesli nie bede miala pewnosci, ze bespieczne to nie robie niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Upewnij się, że jest bezpieczne, masz rację. A gałązek drobnych by nie odrywał i nie próbował smaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No jakos nie odrywa, tylko dotyka i sie hihra, ze go to gila w lapke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Cześć wszystim z samego rana!!!! Zeljko, a może po prostu tak jak Joan posadź brzózki z samosiejek!!!! Piękne są i nieszkodliwe, z tego co wiem. O psinie jakiejś pomyśl koniecznie, ale i o szkoleniu. Niewyszkolony będzie utrapieniem przy Twoim kręgosłupie, wyszkolony - da mnóstwo radości i Tobie i Stefciowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Będzie dobrze zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 17.03.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Zeljka - czytałam sobie w ostatnim Zwierciadle o terapii z delfinkami...że przynosi bardzo dobre rezultaty...w stymulacji mowy...i w ogóle...i takie delfinarium juz niedługo będzie w Polsce... http://www.delfinoterapia.cuprum.pl/ poczytaj sobie bo mnie sie wydaje to fajne i warte dalszego podrązenia tematu... Dzień Doberek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 O Delfinach slyszalam. Dotychczas bylo albo na Ukrainie albo na Floridzie. Dla nas odpada jedno i drugie. Ale w Polsce.., ciekawe ile beda za to chciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 17.03.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 O Delfinach slyszalam. Dotychczas bylo albo na Ukrainie albo na Floridzie. Dla nas odpada jedno i drugie. Ale w Polsce.., ciekawe ile beda za to chciec. czytałam że trzy tygodniowy turnus - 5 - 6 tys. Czyli osiągalne. Pytanie tylko czy Stefek by chciał poplumkać z takimi trochę większymi rybkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.03.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Mam nadzieję że plany szybko pójdą w czyn Bo to podobno bardzo dobra metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.03.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Nie obiecuje, ze mi sie uda. Moj maz, niestety wierzy tylko w nauke, najlepiej ta z NFZ-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Nie obiecuje, ze mi sie uda. Moj maz, niestety wierzy tylko w nauke, najlepiej ta z NFZ-u. NFZ to brzmi gorźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ale delfiny o jak najbardzie naukowo. Tylko nie NFZ-towo... Może uda się przekonać i Męża i Stefka, że to dobre jest. Ależ byłoby pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Jak juz będą w Polsce to bedziemy pracować nas mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Pracujcie, Aga, pracujcie, bo to wspaniała terapia jest. Oby się okazało, że delfiny są w Polsce i prowadzone są zajęcia terapeutyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts