DPS 27.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Nie, żebym tego, ale też z przeprowadzką u Was nie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.04.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jak tam sypiacie Kochani ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Lepiej spi ostatnio, tfu,tfu... Tylko nie chce pracowac na rehabilitacji, odpycha pania A na wyciagu zamiast spokojnie lezec to nogami fika Krioterapie znosi srednio - mam klopot aby utrzymac go w miejscu tak chce uciekac... No i po wszystkim ja juz sil nie mam nawet siedziec Psotny sie zrobil, wszystko na odwrot. Jak ma lezec spokojnie to sie wyrywa, a jak ma sie ruszac to mu sie nie chce. Na spacerach zawsze chce isc do tylu - to znaczy idzie do przodu a glowe odwraca w tyl i tak pol bokiem chodzi i sie hihra, ze ja sie denerwuje... A ja sie boje jak sie gdzies zahaczy to go nie utrzymam, chlopa duzego... A on sobie jaja robi ze wszystkiego... W sumie - nuda nam nie grozi! Wlasnie maz mowi, ze placimy tam w domu za prad 110zl miesiecznie. A nie mieszkami. Ciekawe. Podobno oplaty stale to kolo 50 zl miesiecznie. Pracuje na stale alarm i piec CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 nie mieszkami. Moje Ty mieszkami Juz niedlugo , tuz tuz Dasz rade ze wszystkim , jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A to jeszcze nic, czasami mowie, mylosc. Nie da sie tego Waszego jezyka nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Zla dzis jestem bo glowa mi peka caly dzien, Stefek w nocy nie spal, jakos zdarzylam go zebrac aby pojechac na ta rehabilitacje, a tam czekam jak glupia az w koncu dowiaduje sie, ze nic nie bedzie, bo pani dzisiaj nie ma. A to ciezko bylo powiadomic. Jeszcze pani do mnie mowi, ze mam dzwonic przed rehabilitacja czy bedzie, czy nie. No to kurka wodna ja przez 3 tygodnie mam codziennie dzwonic czy bedzie czy nie bedzie?! Powiedzialam, ze wole wcale nie miec albo prosze inna rehabilitantke ktora bedzie w stanie zajecia prowadzic normalnie... No dobra, chociaz inne zabiegi mial normalnie i nawet dzis grzecznie polezal i sie nie buntowal. Obok nas lezy taka dziewczynka, zdrowa umyslowo i aby jej nudno nie bylo gra sobie na cimbalkach czy jak to sie tam nazywa... A jak dzis sobie poszla to moj Stefcio zazyczyl sobie te cimbalki i tez gral. Co to znaczy miec dobry przyklad. A wszyscy mowili abym urodzila drugie zdrowe a ja panikara do dzis sie boje. Moze sobie pozycze czasami jakies... Prawda, ze ta glowa dzis nie tylko boli ale w ogole cos slabo pracuje... p.s. marudna jestem jak ta pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Fakt, marudzisz jak ja czasami. A drugie, zdrowe, nie byłoby źle, ja Ci też to mówię. Zobacz, jak u Mohag fajnie to zdaje egzamin. Jeszcze nie jest za późno. Macie cały dom, to się pomieścicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.04.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Powiedzialam, ze wole wcale nie miec albo prosze inna rehabilitantke ktora bedzie w stanie zajecia prowadzic normalnie... grzeczna Zeljka. To się nazywa asertywność. Tak trzymać Zeljka - a to niespanie Sefka to nie jestem czasem w takie dżdżyste smutasowe dni...bo jak tak długo spał to ładnie było, słonecznie...? Co do drugiego dzieciaczka- lepiej chyba na razie pożyczyć...i zobaczyć jak Stefcio reaguje...mógłby być jednak zazdrosny o dzidzię...jak każde dziecko o uwagę swojej mamy...a że facet robi się z niego duży to jednak mogłoby być róznie.... kurcze - ostatnio sąsiadka podrzuciła mi do opieki na 4 godziny swojego synka - 7 -cy, ale wczesniak,z dużą wadą wzroku i problemami neurologicznymi...aż się popłakałam że instynktu jakiegoś nie mam...bo nie potrafiłam go ululać - tylko płakał i płakał, zanosił się od tęsknoty za mamą...nie chciał jeść...bo on cały czas z mamusią, na rączkach...jak tylko usłyszał głos mamy w przeddpokoju od razu przestał płakać...takie więzy sa jednak niesamowite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 hehe, drugie u mnie to juz tylko science fiction czy jak to tam sie pisze... nie ma warunkow - cielesnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.04.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 To ja dalej zaciskam te kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.04.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Zapraszam do udzialu w aukcji na rzecz Stefka Zeljki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=345692698 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.04.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Fakt, marudzisz jak ja czasami. A drugie, zdrowe, nie byłoby źle, ja Ci też to mówię. Zobacz, jak u Mohag fajnie to zdaje egzamin. Jeszcze nie jest za późno. Macie cały dom, to się pomieścicie. powiedziec z reka na sercu Moja cora jest starsza niz Junior i to dobrych pare lat... jakby Junior byl pierworodnym, to nigdy nie zdecydowala bym sie na drugie dziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.04.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 nie ma warunkow - cielesnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.04.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Zapraszam do udzialu w aukcji na rzecz Stefka Zeljki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=345692698 Dziekuje mayland, tylko ja nie wiem czy to mozna tak. Ja znowu pieprze o tej fundacji, ale chyba takie aukcje publiczne na rzecz dziecka trzeba z nimi uzgodnic. Choc pojecia juz nie mam czy dobrze kumam czy nie..., i czy to o takie chodzi czy jakies inne publiczne... A jezeli o drugie dziecko chodzi, to moze w innym wcieleniu. Mam pare takich dolegliwosci co to troche wykluczaja ciaze. No teraz to byla by ciaza wysokiego ryzyka. Ja tam juz nie ryzykuje, z reszta do odwaznych nie naleze. Ide spac mili moi. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A to jeszcze nic, czasami mowie, mylosc. Nie da sie tego Waszego jezyka nauczyc. Moje Ty myłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.04.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Pochwale sie, ze na imprezie dzis bylam. Do 21. Ja wracalam jako kierowca. Na rescie sie do czegos przydalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Pochwale sie, ze na imprezie dzis bylam. Do 21. Ja wracalam jako kierowca. Na rescie sie do czegos przydalam. Jeśli jeszcze raz napiszesz coś takiego, to Cię ugryzę Jak to NARESZCIE????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.04.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A to narescie pisze sie razem?!! To nie gryz mnie tylko naucz. Choc ostrzegam, bedzie ciezko. Ale z duzo mylosci, to moze sie udac. p.s. a to czemu - na stole nie pisze sie nastole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Nieeee!!!! Nie chodzi mi o pisownię - skrót myślowy zastosowałam i masz, wyszło jak wyszło!!! Chodzi mi o treść - nie wolno Ci pisać, że "w końcu się nareszcie do czegoś przydałaś"!!!!! Bez Ciebie Twoja Rodzina by nie istniała!!!!! I o to mi chodziło!!! Tylko za takie myślenie moge Ciebie ugryźć, nie za pisownię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Coś leży na stole, na jednym czowieku nie można polegać, na reszcie ludzi można ale nareszcie wiosna (w sensie: w końcu; najwyższy czas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts