Żelka 31.10.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Zeljka to na prawde Żeljka, a nie jest to moje imie, choc jest to imie z moich stron. Reszta podam na priv. bo za skomlpikowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 06.11.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Zeljka a gdzie ty opisujesz swoje doświadczenia z budowy?? nigdzie nie mogę nic znaleźć, zdjęć też nie widać tylko "X" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 I-ska, gdzieś Ty mnie wykopała z muzeum. Już dawno nikt tu nic nie pisał, a zainteresowanie i tak nie jest duże, wiec uznałam, że trzeba mój dziennik usunąć. A był jeszcze i inny powód ale nie ważne. Przęśle ci na priv. Adres mojej strony ze zdjęciami to sobie pooglądaj jak masz na to ochoty. A dziennika już nie prowadzę bo i tak na ten sezon już koniec z robota, nie mam już czym zanudzać ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 07.11.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Zeljka to fatalnie, że zdjęłaś dziennik bo obejrzałam zdjęcia i domek jest cudny, szkoda naprawdę szkoda. A co do Twoich komentarzy to wykopałam je, bo widziałam że bardzo aktywna jestś na forum i z ciekawości się zainteresowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Aktywna ? To trochę z przymusu, bo ostatnio jestem chora i nie wychodzę, wiec siedzę czasami przed komputerem i próbuje się nie martwic. Równocześnie szukam inspiracji do wykończenia domu. Pomaga mi to myśleć bardziej pozytywnie. Co do dziennika, to nie sadze, że to wielka strata, że go zlikwidowałam. Na budowie nic się już nie dzieje i nie ma o czym już pisać. Założę wiosna druga cześć... Mam teraz zimową przerwę w pisaniu dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 07.11.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Zeljka trzymam za słowo o tej drugiej części dziennika i wracaj do zdrowia szybko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Dzieki Ci I_ska, jestes bardzo mila. No a w innym watku widze, ze ladna i zgraba z Ciebie babka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 I-ska, gdzieś Ty mnie wykopała z muzeum. Już dawno nikt tu nic nie pisał, a zainteresowanie i tak nie jest duże, wiec uznałam, że trzeba mój dziennik usunąć. A był jeszcze i inny powód ale nie ważne. Przęśle ci na priv. Adres mojej strony ze zdjęciami to sobie pooglądaj jak masz na to ochoty. A dziennika już nie prowadzę bo i tak na ten sezon już koniec z robota, nie mam już czym zanudzać ludzi. Zeljka dlaczego to zrobiłaś Było kilku czytelników twego dziennika A, ze koniec z robotą to nie powód Miałas fajne pomysły w swoim dzienniku na kominki i innych pare rzeczy Zdrówka życzę i jak nie ma już tego dziennika to zakładaj jego drugą część wykończniową ale teraz żebyśmy widzieli twoje pomysły i potem efekt końcowy a nie od razu gotowy dom Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 08.11.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Zeljka aleś mnie zakasowała tą wypowiedzią. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.11.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 No i co Zeljka? Pożałowałaś nam swojego dziennika, a my chcielibyśmy poczytać o twoich pomysłach,tym bardziej że masz "plastyczny umysł" Może przemyślisz ten nowy dziennik? Szkoda chować taki talent!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ja to jestem sam plastik... Zrobię, zrobię ale z czasem. Jak cos zacznie się dziać. Na razie ma być jeszcze podłączone szambo, a to żadna rewelacja... A jak przyjdzie mi jakiś plastyczny pomysł, to tutaj cos napisze o tym tutajw komentarzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.11.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Zeljka- to szambo to może żadna rewelacja-ale,ale to jest kolejny etap przy budowie domu-jakie masz-gotowe betonowe,a może z kręgów a może z tworzywa?widzisz ile rodzajów? A pomysły twoje plastyczne są po prostu fantastycne i artystyczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.11.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Zeljka- to szambo to może żadna rewelacja-ale,ale to jest kolejny etap przy budowie domu-jakie masz-gotowe betonowe,a może z kręgów a może z tworzywa?widzisz ile rodzajów? A pomysły twoje plastyczne są po prostu fantastycne i artystyczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Okazało się, że jeszcze przed zima zagruntujemy domek od zewnątrz. Jako zabezpieczenie przed wilgocią.., która podobno szkodzi na beton kom. A tyle czasu nie było nic robione, bo już uznaliśmy, że to na ten rok wszystko... A pogoda byla. Aż pan od elewacji..( takie wstępne rozmowy prowadzimy już na następny rok..), podpowiedział, że jeszcze cos trzeba by było zrobić – w tym roku....Proponował nawet zrobić ocieplenie ze styropianu.., ale mi nie chcemy tego robić przed wstawianiem okien.., jakoś tak to sobie kombinujemy...Nie wiem, czy dobrze, czy źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.11.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 zeljka-cieszęsię że jeszcze w tym roku coś zrobicie w domku.Zawsze to do przodu.Co do ocieplenia i okien nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.11.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Zeljka, no widzisz ile już mogłabyś napisać w swoim dzienniku, a ja mogłabym śledzić na wizji jak rośnie Twój domek i poczytać o Twoich poczynaniach na budowie oraz jakie masz pomysły. Ech Zeljka dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ja czekam, aż to forum zrobi się trochę normalniejsze. Było tu było ostatnio tyle przepychanek, że strąciłam ochotę na pokazywanie zdjęć...I nie tylko ja... Czyjeś tam zdjęcie ktoś sobie skopiował a potem traktował to jako swoja własność i wkleił to bez zgody tego kogoś gdzie indziej... Kto, co i dlaczego, pomijam bo i tak nie wiem.... Dlatego na razie tylko słownie się tutaj wyrażam i usunęłam wszystkie moje zdjęcia. Nic do nikogo nie mam i raczej nie powinnam się obawiać, ale ostrożności nigdy za dużo... Lepiej dmuchać na zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 15.11.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ciekawe to o czym piszesz, jakoś musiałem przespać całą akcję, albo za bardzo byłem zaaferowany swoim dachem Ale masz rację różni ludzie mają różny stopień wrażliwości i dystansu do samego siebie. Pozdrawiam i czekam na reaktywację dziennika, szkoda, że go usunęłaś, nie warto IMO. Trzeba było usunąć wybrane fragment, zawsze to kawałek wspomnień. Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.11.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Zeljka-zgadzam się z gerionem,szkoda twojego dziennika,a ludzie, cóż są różni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.11.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Takie oczy robię jak czytam to co napisałaś Zeljka, serio nie spotkałam się z czymś takim, ale byłabym zła na taki numer a tak pozatym podpisuję się pod powyższymi postami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts