Sonika 19.04.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Zeljko, czyżby to już ? Bardzo się ciesze, że wreszcie nastąpił ten dzień, chociaż bardzo mi smutno, że przez jakiś czas będziesz bez netu . Mam jednak wielką nadzieję, że nie zostawiasz nas na długo, bo co my bez naszego Dobego Duszka tu poczniemy? Tak, że molestuj męża i wracaj jak najszybciej do nas . Czekamy na relację z nowego miejsca nadawania . Buziaki dla Ciebie i Stefka i nie przeforsuj się przy dzwiganiu paczek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Jeszcze dzis mam Net. Wczesniej jesienia juz pakowalam rzeczy letnie, takie bardzo mocno zimowe tez juz w domu mam. Prawde mowiac nie mam sie w co ubrac. Typowa baba. Teraz pakujemy szkla i takie rzadko uzywane naczynia, ksiazki ktore nie sa potrzebne na codzien. Jutro jade z mezem do domu, bo obrazy chcemy powiesic - to znaczy dziury wiercic, aby potem moc wszystko posprzatac na cacy. Prawdopodobie przeprowadzka po 12. 5. Do tego czasu trzeba juz prawie wszystko z mebli powyciagac i do domu zawiesc. Wiec atk robimy, codziennie po troche maz wozi samochodem. Ja potem bede ukladac. Netu bedziemy szukac, bo jak juz raz mialo sie dobrze, to ciezko sie godzic na gorsze. A ja juz tak przyzwyczilam sie tutaj do kontaktu z Wami, ze nie chcialabym tego zrywac tak na zawsze... Wiec na pewno sie odezwe jak tylko bede mogla. Dziekuje, ze pamietacie o nas i tzrymacie za nas kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.04.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Odzywaj się jak nejszybciej I trzymam kciuki, żeby sił starczyło i cierpliwości także Przeprowadzka to kolejne wyzwanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Wracaj szybko, kciuki mocno zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Cześc Żelko A przeprowadzka kiedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.04.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 cześć Kochana Żelko Trzymam kciuki za przeprowadzkę I wracaj szybciutko Tęsknimy za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 I my trzymamy kciuki Pozdrowienia a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dam Wam znac dziewczyny co i jak , bo pewnie zaraz jak sie przeprowadza pojedziemy do Nich. Chyba , ze beda potrzebowali pomocy przy przeprowadzce to pomozemy. Napisze jak tylko bedzie cos wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Właśnie gadałam z Żelką - pakuje się, pakuje, pakuje, pakuje i końca nie widać. Jesteśmy w kontakciei kazałam dac znać jak tylko coś będzie potrzebowała. Obiecała, że tak zrobi. I wszytkich serdecznie pozdrawia Co niniejszym przekazuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 To trzymam mocno kciuki i czekam na wieści dzieki dziewczyny za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ja też cały czas czujnie sprawdzam, co u nich słychać. Także dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Pozdrowienia dla Was Zeljko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Jedna noga juz mieszkaja Jeszcze tylko druga i bedzie calkiem super. Za duzo dobytku posiadaja , bo wciaz pelno kartonow na srodku Netu nie maja poki co . Ale Zeljka usmiechnieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 29.04.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Jedna noga juz mieszkaja Jeszcze tylko druga i bedzie calkiem super. Za duzo dobytku posiadaja , bo wciaz pelno kartonow na srodku Netu nie maja poki co . Ale Zeljka usmiechnieta trzymam kciuki za drugą...nogę...no i net. net musi być ...bezwarunkowo!!! Żelka! Żelka! Żelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.04.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dobre Kobiety, przekażcie Żelce pozdrówka ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Żelka Biedactwo, jeszcze musi od nas telefony odbierać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.04.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 a obiecał ktoś, że będzie łatwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Wprost przeciwnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2008 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 A ja to bym jeszcze chciała wiedzieć jak Stefek zaadoptował się do mieszkania w nowym miejscu. Nie jest zestresowany nowym otoczeniem? I oczywiście wielkie uściski dla Zeljki i Stefka, a pozdrowienia dla Męża!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.04.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Proszę przekazać całusy ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts