Żelka 05.06.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Żelciu kochana, chciałem podziękować serdecznie w imieniu córci, wiesz za co i czuję się zaszczycony, że mogłem poznać Cię w realu, uściskać i ucałować (całowałem przy mężu) P.S. Pozdrawiam Was jea ja tez baardzo sie ciesze, ze Cie poznalam. Jestes bardzo mily i pelen ciepla chlopak. My tez pozdrawiamy Ciebie i Twoja rodzinke, a corcie najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.06.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Depsia sosy i tak miały być dla forumowych gości. A jak smakowało to się cieszę bardzo.., bo co jak co, ale Ty sobie zasłużyłaś.., a wiesz Twoje pochwały dla mnie się liczą, bo Ty dopiero jesteś specjalistka od smakołyków. Buziaki i pozdrowienia dla meza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 A ja to żałować tylko mogę, że nie miałam okazji uściskać Cię i ukochać tak mocno, jak sobie na to zasługujesz Ale mam nadzieję kiedyś to nadrobić i to podwójnie Pozdrawiam Was mocno, Stefcie całuję (ładny chłopak z tego Twoja Synka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.06.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 witaj Zeljka odwyk od forum miałam straaaaasznie długi ale w miedzyczasie kiedyś zajrzałam i akurat trafiłam na watek o 1% od podatku dla Stefka - spisałam sobie wszystkie dane i poszło -) widze że nie możesz się przeprowadzić trzymam kciuki żeby się wszystko poskładało i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.06.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Dzieki braza, kochana jestes. Ivo, co Cie napadlo aby od nas sie odzwyczajac, przeciez wiesz, ze sie to nie uda tak na stale. Ciesze sie, ze jestes i dziekujemy bardzo razem ze Stefkiem za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2008 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Zeljko, Ty to jednak wyjątkowy Człowiek jestes. Sama masz wiele kłopotów i życie Cię nie oszczędza, a jednak ciągle komuś pomagasz, ciągle kogoś wspierasz, ciągle jesteś czyjąś podporą. Pan Bóg wiedział, że tylko takim Ludziom jak Ty można powierzyć dzieci takie jak Stefek. Inni by się z tego nie wywiązali. Uściski i buziaki dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2008 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Samo sedno Depesiu , Zeljka jest wyjątkowa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.06.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Hm, dobrze, dobrze.., niech Wam bedzie... p.s. Rozbieramy meble w mieszkaniu. Na poniedzialek zamowiona przeprowadzka. Jedzie Stefka pokoj, nasza sypialnia, komputer z biurkiem, pralka i lodowka. Reszta - meble z salonu i kuchenne meble zostaja. Cena przeprowadzki - 700zl. Zmeczenie juz po woli dokucza, ale bedzie good.., jak to nasza Nefer mowi. Pozdrawiamy wszystkich co mimo wszystko stale o nas pamietaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.06.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Bardzo sie ciesze Zeljka ze ciebie poznałam i wysciskałam. Ja nie wiem gdzie w takiej kruszynce mieszczą sie takie wielkie pokłady dobra i siły wewnetrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.06.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Zeljko, to ściskam kciuki za poniedziałek Wszystko musi być dobrze, oszczędzaj się i pamiętaj o kręgosłupie, że nie lubi przeciążeń Dobrze radzić, jak to wszystko siły wymaga.... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2008 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Zmeczenie juz po woli dokucza, ale bedzie good.., jak to nasza Nefer mowi. Pozdrawiamy wszystkich co mimo wszystko stale o nas pamietaja. Mimo wszystko? Mimo co? Pewnie, że będzie good. Cały czas kciuki trzymam za Was i za Stefka. Zobaczysz, jak fajnie będzie Stefkowi w ogrodzie, a i Ty będziesz inaczej się czuła. Koniec z targaniem się po schodach. Koniec z blokowiskiem. Witaj, swobodo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.06.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 trzymam kciuki za poniedziałkową przeprowadzke pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Gorący poniedziałek się zapowiada. Bardzo jestem ciekawa jak to wszystko bedzie wygladało (nawet jesli trzeba będzie czekać kilka tygodni na Wasze zagospodarowanie) Pamietaj o nas i cpyknij jakies zdjecia. Ja to bardzo chciałabym zobaczyć jak u Was jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.06.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 też trzymam kciuki i życzę miłego mieszkania w nowej chałupce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Dziekuje kochane moje dziewczyny. maylandcia daj maila, bo ja z moim netem zdjec wklejac nie moge, to za wolne i wywala co chwile... A maila zawsze jakos przepchne. Nie poznaje mieszkania. Taki bajzel tu nie byl od ostatniej przeprowadki jak tutaj przyjechalismy. W poniedzialek mecz a ja nie bede mogla ogladac. Rzadko sie zdarza,ze graja moja dwa zespoly. Kibicuje mocno naszym Polakom, bo nasi Chorwaci juz tak weszly. Wiec choc tv nie bede miala, a raczej anteny to bede krzyczec - Polska gola! No i dam znac jak sie spalo. Kurka czemu ja mam stracha jak przed egzaminem? To tylko zmiana mieszkania... Jednak kobita to dziwne zwierzatko. Ide bo juz plete... Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Zeljka, to ja też zaciskam za przeprowadzkę.Niech się Wam szczęśliwie i spokojnie mieszka.I bardzo się cieszę, że mogłam Cię uściskać i przywitać ze Stefkiem.Podtrzymuję wszystko to, co powiedziałam na spotkaniu.Buziaki całej Rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Dziekuje kochane moje dziewczyny. maylandcia daj maila, bo ja z moim netem zdjec wklejac nie moge, to za wolne i wywala co chwile... A maila zawsze jakos przepchne. Nie poznaje mieszkania. Taki bajzel tu nie byl od ostatniej przeprowadki jak tutaj przyjechalismy. W poniedzialek mecz a ja nie bede mogla ogladac. Rzadko sie zdarza,ze graja moja dwa zespoly. Kibicuje mocno naszym Polakom, bo nasi Chorwaci juz tak weszly. Wiec choc tv nie bede miala, a raczej anteny to bede krzyczec - Polska gola! No i dam znac jak sie spalo. Kurka czemu ja mam stracha jak przed egzaminem? To tylko zmiana mieszkania... Jednak kobita to dziwne zwierzatko. Ide bo juz plete... Buziaki! Podobno jak się człowike przenosi do nowego domku to mu trochę odwala. Moi znajomi poczuli się jak studenci - kochali się wszędzie - na stole w kuchni, na styropianie przy kominku i w innych ciekawych miejscach . Czyli będzie nieźle Żelka, będzie nieźle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Zeljko, a może Ty byś wysłała do Mayland takie zdjęcia, żeby ona mogła tutaj wkleić? Te4ż zobaczyć chciałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2008 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 To już, to już, ale fajnie . Trzymam kciuki żeby wszystko sprawnie poszło Zeljko. Daj znać, jak tylko będziesz mogła, jak Ci tam na włościach . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.06.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Wszystkim dziekuje, dziekuje.... Jak to dobrze, ze Was mam. No pewnie Depsia, ze jak maylandcia uzna, ze cos warte fklejania, to niech fkleja. Oby tylko sie tych zdjec doczekala, bo jakie my mamy tempo to kazdy wie. tolcia czekam na fotki soncia dam znac jak sie spalo neferciajak mowisz, ze sil wystarczy.., to choc trudno, to uwierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts