DPS 01.07.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Zawsze można rzucić ptasiorom na podwórzu, będzie jak w naturze. Ale moskitierę warto mieć, bo można okno wieczorem spokojnie otworzyć, a nie, że wszystkie gady, ćmy i inne lezą wtedy do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A ja w poprzednim domku w każdym pomieszczeniu miałam zamontowane na najmniejszym oknie siatki, takie robione na zamówienie, które można na zimę wyjąć, żeby się nie brudziły. Na drzwiach tarasowych też miałam taką siatke ale ona była otwierana. Mogły byc otwarte drzwi, a siatka zamknięta i ...nie było nic co lata, ani komarów w nocy ani much ani niczego innego. Na pewno zrobię to w moim nowym domku. A w tym tymczasowym, w którym teraz mieszkam mam siatki przyklejane na rzepie za grosze z Castoramy i te,z spełniają swoje zadanie, ale gorzej jest z oknem tarasowym. Ślicznie u Ciebie Żelko i cieszę się, że Stefek jest zadomowiony i zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Żelko - pięknie u Ciebie i dudki są w życiu nie widziałam na żywo dudka pozdrowienia dla Stefka, który broi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2008 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A w jakim dziale kupuje się te siatki na okno w Castoramie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Cześć i czołem z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.07.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 DPSia, ja kupowałam na budowlanym zdziwiłam się ale tak to u nich jest, jeszcze w rossmanie, w centrach ogrodniczych, nawet na allegro można kupić... Żelka, przepraszam że się wtrąciłam, ale od dłuższego czasu Was podczytuję i bardzo wspieram Wasze zmagania... jesteś wspaniałą Kobietą a Twój Synek słodkim "łobuziakiem" ja takie siatki mam od kilku lat i spisują się na medal, żadnych much, komarów, pająków i innego paskudztwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.07.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dziekuje kobitki, strasznie sie ciesze, ze Wam sie u nas podoba i ze tyle cieplych slow od Was dostaje. Ewusia, no co Ty, jakie wtracanie sie, witaj, wiatj u naszym babincu z chlopami. Jak maz wroci z wyjazdu to od razu lece do Castoramy po te siatki na rzepy. Wczoraj musialam klapnac takiego duzego, co to nie wiem co to bylo, ale balam sie, ze Stefka pogryzie, choc nawet nie wiem czy to cos by ugryzlo. Ale fakt jest, ze tu duzo takich zyjatek jest i na prawde trzeba cos zrobic aby do domu nie wchodzili. Buziaki od lobuziaka i lobuziaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Ha, człowiek się całe życie uczy. Na budowlanym, powiadasz... Się pójdzie i kupi przy jakiejś okazji. Zeljko - a jak Ty sama się czujesz na nowym miejscu? Zaaklimatyzowałaś się już? Nie masz już ochoty na dawne mieszkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Depsia ja kocham ludzi, ale troche samotnik jestem z natury. Nie lubie tlumow. Mi tutaj na wsi dobrze, zwlaszcza, ze miasto tylko 20 min. jazdy. Kiedys jak bylam mloda mieszkalam w malym miasteczku w malym domku i teraz sobie mlodosc przypominam. A bardzo pomaga tez to, ze lustra w domu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Depsia ja kocham ludzi, ale troche samotnik jestem z natury. Nie lubie tlumow. Trudno i tak sie wpraszam na next Sobote A Ty se gadaj co tam uwazasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Hmmm, ja Cię, Zeljko, rozumiem, bo też nie jestem specjalnie wyrywna, Rrmisia wie. Cieszę się więc, że teraz jest fajnie. A wypijcie tam jakie zdrówko za nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Depsia ja kocham ludzi, ale troche samotnik jestem z natury. Nie lubie tlumow. Trudno i tak sie wpraszam na next Sobote A Ty se gadaj co tam uwazasz Na next sobote moze byc. Bedzie wesolo. Tyko nie bedzie gdzie usiasc bo mam tylko 5 krzesel ogrodowych. Ale koc poloze na schodach od terasu i bedzie good. A bedom tez Maluszek, Zielonooka i Nefer. Prosze uzgodnic godzine i dac mi znac. Tylko ludzie nie kupujcie czasami jakis waznikow, ozdob i tym podobne, bo mam tego od holery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A bedom tez Maluszek, Zielonooka i Nefer. Prosze uzgodnic godzine i dac mi znac. Tylko ludzie nie kupujcie czasami jakis waznikow, ozdob i tym podobne, bo mam tego od holery. Towarzystwo 1klasa Pablisia prosze uwzglednic na liscie Kwiatkow nie masz to moze biegac po podworku Niech Stefek sie poprzytula . Zielonooka tez pewnie Prosze mi tylko godzine spotkania podac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Proponuję sobotę ( nie tę najbliższą tylko za tydzień) ok. 14.00.Czy będzie OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Bedzie ok. 12.7. o 14.00. Bo puzniej wieczorem odbieram meza z lotniska. rrmijak masz z kim zostawic Pablita to lepiej go zostaw bo u nas jest pobudowlany ogrod, aby sie gdzies na cos nie wpieprzyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.07.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ja sie moze spoznie ,bo do miasta bedziemy jechali .Ustalcie co kto przywozi do jedzenia .Ja sie dopasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ja przywiozę polędwicę w winie ( mam nadzieję, że mówimy o grilu) - jest bosko soczysta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Kobitki a ja grilla nie mam. Chyba, ze kupie jakis jednorazowy bo i tak nie wiem jaki jest dobry. Ale co do tego jeszcze trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Kobitki a ja grilla nie mam. Chyba, ze kupie jakis jednorazowy bo i tak nie wiem jaki jest dobry. Ale co do tego jeszcze trzeba? No to ją usmażymy :) na patelni Patelnię ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Patelnie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts