Maluszek 04.07.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ...buziaki mniam Ja to w sumie z kierowca bede jak z kierowcą to co mam przywieźć? Pfko czy winko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.07.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ...buziaki mniam Ja to w sumie z kierowca bede jak z kierowcą to co mam przywieźć? Pfko czy winko? coś cheba na b...berbelucha P.S. Siostra, Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Nie , nie , ja nie pije . Przysieglam do Kaskomaciejowej parapetowy. Krolik , bedziesz tez prawda ? To ja moze jakies tort przywioze , bo co jak nie to ? Pomysle , poki co mam tysiac spraw na glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Nie , nie , ja nie pije . Przysieglam do Kaskomaciejowej parapetowy. Krolik , bedziesz tez prawda ? To ja moze jakies tort przywioze , bo co jak nie to ? Pomysle , poki co mam tysiac spraw na glowie jak zaprosi, to będe a jak nie, to sam się wproszę P.S. Serdeczne pozdrowienia dla WAS+ Pablisia P.S.2 Ku...źwa, czemu mieszkamy tak daleko od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Nie , nie , ja nie pije . Przysieglam do Kaskomaciejowej parapetowy. Krolik , bedziesz tez prawda ? To ja moze jakies tort przywioze , bo co jak nie to ? Pomysle , poki co mam tysiac spraw na glowie Żebys sie nie odwodniła to tej pory Ku..wa mac, ekipa se jaja z nas robi i nie przychodzi, nic to najwyżej nie będzie gdzie sie umyć ani gdzie jakies jedzenie przygotowac I jeszcze swoje pierzyny przywieźta ze sobą I materace chyba Żeby chociaz drzwi zdązyli zamontować do tej pory, wejściowe rzecz jasna Tak czy inaczej jesteście u mnie mile widziani. ALWAYS Może mnie zaskoczcie???? I stanie u drzwi załoga dżi Zeljka, sorka za śmiecie, buziaki dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 jak zaprosi, to będe a jak nie, to sam się wproszę noooo to ja rozumiem Ku...źwa, czemu mieszkamy tak daleko od siebie no, kuźwa czemu Słuchaj Królik, w zesżłym roku obiecywałes jakiś zjazd na dole, tu u nas i co???? Może teraz na jesień coś się uda zorganizować, tak we własnym gronie i własnym sumptmem Że tak powiem przy okazji mojej parapetówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 jak zaprosi, to będe a jak nie, to sam się wproszę noooo to ja rozumiem Ku...źwa, czemu mieszkamy tak daleko od siebie no, kuźwa czemu Słuchaj Królik, w zesżłym roku obiecywałes jakiś zjazd na dole, tu u nas i co???? Może teraz na jesień coś się uda zorganizować, tak we własnym gronie i własnym sumptmem Że tak powiem przy okazji mojej parapetówy braki w pomocy były ja mam chyba ze dwa śpiwory(nówki, kupiłem na złot) a paczkę styropianu kupię po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 braki w pomocy były ja mam chyba ze dwa śpiwory(nówki, kupiłem na złot) a paczkę styropianu kupię po drodze śpiwory się przydadzą, styropianu nie trza są nadwyżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.07.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Godajcie, godajcie, milo Was tu goscic. U nas wczoraj byla cudowna burza. W zyciu takiego czegos nie widzialam. Normalnie zla bylam, ze maz aparat zabral na wyjazd sluzbowy. Nie moglam tego uwietrznic. A byla tez tecza, widac bylo z terasu jak sie przeciaga przez cale niebo. Wylazlam na taras i krzyczalam z zachwitu. A ciekawe bylo to, ze chwile przed burza nic na to nie wskazywalo. Chcialam z Stefkiem isc na spacer na pola, ale mowy nie bylo. Ledwo go wytargalam na nasza uliczke a on co rusz wyrywal sie z powrotem do domu. My z tesciowa w koncu mowimy, a dobra, nie bedziemy go tutaj szarpac, nie chce to nie, moze puzniej... Wchodzimy do domu a tu .., raz dwa taka burza, ze radocha bylo patrzec na to - z domku. Potem zartowalam, jak to Stefcio uratowal nam dupe przed zmoknieciem. W konu wyszlo kto tu jest madrzejszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Ha, wylazło szydło z worka - tak sie mówi po polsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Stefek skubany obudzil sie dzis o2 w nocy i wciaznie ma ochoty spac. A rano o 6.30 zrobilamz nim dluuugi spacer aby go wymeczyc. Chyba tylko ja sie wymeczylam. Z spraw bardziej przyziemnych, rachunki za gaz moim zdaniem mamy duze. Teraz przyszlo za 2 miesiace kwiecien i maj troche ponad 500zl, z czego oplaty stale sa pol tej sumy a reszta to zuzycie gazu. Przypominam, ze nie mieszkalismy, wiec woda ciepla niet, a tem. byla ustawiona na 16 stopni. No i inna przyziemna sprawa, to rolety. #$$%^&*(@#$%$^&* Trzeba bylo wszedzie dac elektryczne podnoszenie, bo ja nie mam sil tego dziadostwa podnosic. Mecze sie jak nie wiem i do tego mam skore na dloniach poniszczona w miejscach gdzie obciera ta tasma, czy co to jest.... Strasznie ciezo to chodzi. Zastanawiam sie czy nam jakis "numer" nie zamontowali czy to takie cieze ma byc. Jak ma byc, to szkoda, ze nam od razu nie mowili. W kazdym razie, nam bylo drogo dawac elektryczne (jest tylko jedna elekt. na dzwiach balkonowych) a teraz mam z tym klopot. No chyba, ze jak pomacham jakis czas, gora, gora, gora..., bo w dol to samo idzie.., to sie wytrenuje i bede silna. Psychicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Oj, to mi Ciebie szkoda z tymi roletami, coś jest na pewno nie tak, bo nie może być tak, żeby normalna malutka kobietka, taka jak Ty, nie miała siły tego podnieść. Czasem jest taka pogoda, że nie pozwala spać, a czasem znowu trudno jest na stojąco nie zasnąć. Może dzisiaj Stefkowi nie chciało dac zasnąć. A z gazownią na pewno trzeba pogadać - niemożliwe, żeby tyle gazu poszło pod Waszą nieobecność - chyba, że robotnicy, albo mieliście lokatora i nie wiecie o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Trzeba by faktycznie kogos zapytac na okolicznosc. Bo strach pomyslec co bedzie zima, bo ja zmarzluch, a tu jeszcze gotowanie i ciepla woda. Nic mowilam, ze jak bede musiala oszczedzac na ogrzewaniu to sprzedaje domvi wracam do bloku. Albo do cieplych krajow. p.s. Stefek wciaz nie spi..., slucha kasetofonu.., wciaz ta sama piosenke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 co to jest kasetofon ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 co to jest kasetofon ???????? To jest to cos co jest magnetofon. No co kcesz ja dzis nocke mam nieodespana.., mowilam, ze wtedyk mi sie mieszaja jezyki... Basz smieszno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 A my dzis mamy 15 rocznice slubu. Moj facet jak to czesto bywa, znowu wybral wyjazd aby zaoszczedzic na prezencie. Na moje urodziny tez go w domu nie bylo. Ale nie byla bym babom jakbym tego prezentu sama sobie wczoraj nie kupila. A tak to po staremu. Muchy ubrzydzaja (nie wiem czy jest takie slowo) mi piekno mieszkania na wsi. Te okna trzeba myc co trzeci dzien, a dzis w nocy jedna brzeczala kolo mnie jak glupia. W koncu stalam, wlaczylam swiatlo, wzielam kapcia i polowalam, ale to dziadostwo latalo jak odrzutowiec, wiec zrezygnowalam. Za chwile juz ja nie bylo slychac, pewnie miala wypadek, albo zlapal ja polycjant mucha za przekraczanie predkosci i teraz gdzies odsiaduje kare. Czy mi sie wydaje czy ja lekko ten tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.07.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Gratulacje Zeljko wielkie!!!! My w tym roku też mamy 15lecie Ale w sylwestra Że tak powiem, z jednego roku jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dzieki, dzieki. A rocznik ja 68. Wieczna osiemnastka. Tak jak my wszystkie. A TEN rocznik to byl dopiero rok szalenstw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.07.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Muchy ubrzydzaja (nie wiem czy jest takie slowo) mi piekno mieszkania na wsi. Te okna trzeba myc co trzeci dzien, a dzis w nocy jedna brzeczala kolo mnie jak glupia. W koncu stalam, wlaczylam swiatlo, wzielam kapcia i polowalam Zeljka, kup sobie w markecie ogrodniczym płytkę przeciw muchom i owadom latającym firmy Globol (żadnej innej, tylko tej) i postaw ją gdzieś wysoko na meblach. Będziesz miała święty spokój z muchami, bo gdy tylko wleci do domu, za chwilę padnie. Nieszkodliwe dla ludzi i zwierząt domowych. Póki co, mamy 4 koty, 1 bullka, 1 króliczka, 1 chomiczka i akwarium Wszyscy czują się dobrze http://www.globol.pl/content/blogcategory/29/69/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.07.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Tutaj oferta z Allegro wiec mozesz do domu zamówić: http://www.allegro.pl/item391101650_mole_komary_muchy_owady_plytka_globol_i_jest_ok_4.html Sprzedawca z Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts