rrmi 10.07.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Czy mi sie wydaje czy ja lekko ten tego.... Nie , nie wydaje sie Tobie I bardzo dobrze Tak poza tym to chyba czas zaczac sprzatc , w sobote obchod po katach bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Sloneczko i mayland dziekuje bardzo. Koniecznie to sobie kupie. Ja juz mam przywidzenia od tych much, ciagle mi sie wydaje, ze mnie gryza. rrmi a to Wy nie przyjezdzacie umnie posprzatac? To po co ja jedzenie robie? U nas na wsi jedzenie dostaje sie tylko po robocie. Tylko mi nie mow, ze po robocie bedziecie. A tak w ogole dzis po raz setny umylam okna w kuchni, salone i u Stefka. Posprzatam troche w sobote, bo do soboty i tak bedzie jakby nikt tutaj dawno nic nie robil. W ogrodzie z tesciowa zapindalamy juz od jakiegos czasu. Jeszcze zostalo tak z polowe tej dzungli, ale juz nie dam rady. Biore urlop. W zeszlym roku nie bylam wcale, w tym tez nie mamy zamiaru, bo maz nie bedzie mial.., ale ja musze ze Stefkiem gdzies wyjechac odpoczac bo zwarjuje (nie wiem czy dobrze napisalam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 To ja Wam życzę następnych takich piętnastek Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Lepszych mi zycz, lepszych!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wszystkiego najlepszego i kolejnych - najlepszych z możliwych - lat wspólnie spędzonych! Właśnie, wybierzcie się do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.07.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 To ja Wam życzę następnych takich piętnastek Wszystkiego dobrego No wlasnie ja tez zycze Twoj w Tobie to widac , ze dosc jeszcze zadurzony jest/zupelnie jakby wczoraj Cie poznal / , to na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Żeleczko kochana - wszystkiego najlepszego i następnych lateks spędzonych w pełnej szczęśliwości Ja też w tym roku 15 obchodzę tylko w październiku - ależ ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 No leci szybko , u nas bedzie niebawem 21 rocznica Mowisz , ze jedzenie po robocie , tak? No dobra , niech bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.07.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Dziekujeza zyczenia. Gosci jutrzejszych prosze aby przyjechali z glodnym brzuchiem. Na prawde. A w koncu czy Zielonooka tez bedzie bo nic nie wpisuje? Prosze utworzyc liste obecnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Zielonooką i Maluszka zgarniam w umówionym miejscu o 13.00. Polędwica się już marynuje W epicentrum burzy po nią jechałam :) Musi dobra będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.07.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Nefer, a mogę nieśmiało prosić o przepis na bajc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Zielonooką i Maluszka zgarniam w umówionym miejscu o 13.00. Polędwica się już marynuje W epicentrum burzy po nią jechałam :) Musi dobra będzie dzisiaj nawet wizję lokalną zrobiłam miejsca zgarniania ale nijak nie widziałam przystanku, na którym jesteśm umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Nefer, a mogę nieśmiało prosić o przepis na bajc? Ależ Kochana praktycznie przepisu nie ma :) Polędwicy nie wolno solić przed smażeniem , więc żadne tam Vegety nie wchodzą w grę. A więc bierzesz czerwone wino wytrawne ( im podlejsze tym lepsze - max. 15 pln) i zalewasz nim polędwicę ( wymytą i wyczyszczoną z błonek) dosypujesz pieprzu ( najlepiej młotkowanego) i do lodówy na noc. To wszystko. Genialna z grilla - chrupiąca z zewnątrz i soczysta w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.07.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 No i po co sobie klopotu robisz i w srodku burzy jedziesz po mieso do sklepu? Ja juz chcialam dac cynka abys nie przywozila bo jest tutaj wszystkiego dosyc, ale nie smialam, bo nie grzecznie odmawiac. U mnie marynuja sie rzeberka, a od rana bedzie smaku nabieralo mielone. Patelnia czeka. Ciacho (kremowe, dwa kremy ma, dieta bedzie potem ) juz zawiniete w folie aby zapachu miesa nie przejac w lodowce, mieso tez w zamknietym naczyniu, wiec chyba bedzie good. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 No i po co sobie klopotu robisz i w srodku burzy jedziesz po mieso do sklepu? Ja juz chcialam dac cynka abys nie przywozila bo jest tutaj wszystkiego dosyc, ale nie smialam, bo nie grzecznie odmawiac. U mnie marynuja sie rzeberka, a od rana bedzie smaku nabieralo mielone. Patelnia czeka. Ciacho (kremowe, dwa kremy ma, dieta bedzie potem ) juz zawiniete w folie aby zapachu miesa nie przejac w lodowce, mieso tez w zamknietym naczyniu, wiec chyba bedzie good. Ależ ja KOCHAM BURZĘ - właśnie się nowa zaczyna Zaraz idę na balkon No to niezła wyżerka sie szykuje - i kto tu przesadził ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Przeciez ja mialam ciasto przywiezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Przeciez ja mialam ciasto przywiezc Przywieź , przywieź - najwyżej będzie dla kur :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 ja winko przywiozę rrmi - Twoje też się zje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Pomysle rano , poki co slucham i nie moge przestac Zycie to jednak fajne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.07.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Żelciu, samych dobrych i szczęśliwych dni P.S. sorki za spóźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts