Maluszek 15.07.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Żeleczko, dziękuję Ci bardzo. Może w weekend spróbuję zrobić Twoją paprykę Mam nadzieję, że mi się uda bo z gotowania to jestem straszliwa noga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Ho, ho, jak tu się smacznie zrobiło. Zeljko, jak Stefek? A właściwie - czy Twój nick coś oznacza> Czy to imię czy coś po chorwacku innego? Tak się dzisiaj zastanawiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Wiesz Depsiu, że dzisiaj o tym samym myślałam jadąc do pracy Jakieś fludiy wysyłasz albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.07.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Żeljka to imie mojej siostry. Maluszku musi sie udac, tylko piec na wysokiej tem,ciagle obracaj aby ze wszystkich stron sie podpiekla i od razu takie gorace do siatki i zawiazac. Potem obierac jak ostygnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No jak tam , odespalas moja Kochana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.07.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Żeberka w pomarańczach kilo żeberek wieprzowych 2 pomarańcze 3 łyżki sosu sojowego 6 łyżek koncentratu pomidorowego 2 łyżki oleju łyżeczka miodu łyżka sezamu łyżeczka imbiru w proszku czerwona papryczka czyli Żeberka podzielić na porcje, wrzucić do wrzącej, osolonej wody i gotować ok. 40min. Pomarańcze wyszorować – umyć, zetrzeć z nich skórkę i wycisnąć sok. Sok wymieszać z sosem sojowym, olejem, miodem, sezamem, koncentratem, imbirem, 2 łyżkami skorki pom. i posiekana drobna papryka chyli. Żeberka jeszcze cieple posmarować marynata, przykryć i odstawić do lodówki na 2-3 godz. Ja trzymałam przez noc. Potem wyjąć, wyłożyć na blachę razem z cala ta marynatą i upiec. Jak cos jeszcze bylo to dajcie znac. DZIEKI!!!!! (TE BUZKI Z JEZOREM NA WIERZCHU TO łOBSLINIONA ZIELONA NA MYSL O ZEBERKACH - BYłY GENIALNE! ABSOLUTNIE GENIALNE!) p.s. sorry za caplock :)ale tylko on choc w promilu pokazuje moj entuzjazm do żelkowych żeberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Zielona - to kiedy przeprowadzamy się do Żelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.07.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ciasto tez bylo genialne - ale nawet nie udaje ze jestem w stanie je zrobic chalupa zelki - piekna! (i widzialam - jako jedyna chyba - sypialnie hehehe super dobrane kolory scian ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.07.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Zielona - to kiedy przeprowadzamy się do Żelki daj mi 10 minut na spakowanie :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.07.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 [ Niech Stefek sie poprzytula . Zielonooka tez pewnie zielonooka sie nie poprzytulala bo fffstrrretna rrmi nie przywiozla pablisia zielonooka wprosic sie w takim razie na wizyte do rrimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A ja sie ciesze , ze Maluszka w koncu poznalam Zielona daj znac kiedy bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Zielona - to kiedy przeprowadzamy się do Żelki daj mi 10 minut na spakowanie :):) ja już jestem gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ciasto tez bylo genialne - ale nawet nie udaje ze jestem w stanie je zrobic chalupa zelki - piekna! (i widzialam - jako jedyna chyba - sypialnie hehehe super dobrane kolory scian ) a ja jeszcze widziałam łazienkę - śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A ja sie ciesze , ze Maluszka w koncu poznalam ja też się bardzo cieszę może powtórzymy nasze spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.07.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Zielona - to kiedy przeprowadzamy się do Żelki daj mi 10 minut na spakowanie :):) ja już jestem gotowa | ja tez ps. rrmi - nie znasz dnia ani godziny (to za kare :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Zielona - to kiedy przeprowadzamy się do Żelki daj mi 10 minut na spakowanie :):) ja już jestem gotowa | ja tez ciekawe co na to Żelka Myślisz, że nas przyjmie z otwartymi ręcami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.07.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Zielona - to kiedy przeprowadzamy się do Żelki daj mi 10 minut na spakowanie :):) ja już jestem gotowa | ja tez ciekawe co na to Żelka Myślisz, że nas przyjmie z otwartymi ręcami? nie wiem ale co tam! idziemy! chodź!:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Zielona - to kiedy przeprowadzamy się do Żelki daj mi 10 minut na spakowanie :):) ja już jestem gotowa | ja tez ciekawe co na to Żelka Myślisz, że nas przyjmie z otwartymi ręcami? nie wiem ale co tam! idziemy! chodź!:):) no to idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.07.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Zielona - to kiedy przeprowadzamy się do Żelki daj mi 10 minut na spakowanie :):) ja już jestem gotowa | ja tez ciekawe co na to Żelka Myślisz, że nas przyjmie z otwartymi ręcami? nie wiem ale co tam! idziemy! chodź!:):) no to idę aua!!! obcas mi sie złamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 aua!!! obcas mi sie złamał zmień szybko buty na wygodniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts