Sonika 15.07.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A ja sie ciesze , ze Maluszka w koncu poznalam A ja nikogo nie poznałam , siedzę tutaj jak na końcu świata i wszystko co miłe mnie omija - buuuuuu . Zeljko kochana widziałam fotki i wszystko bardzo mi się podoba, a najbardziej sypialnia i ta czerwona ściana i poduszki i Twoje obrazki i wszystko inne też . Bardzo się cieszę, że dobrze Wam się mieszka i że Stefan szybko się przyzwyczaił. A jak czytam jakie to pyszności wygotowujesz to tylko mi ślinka cieknie - mniaaaam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.07.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Cześć laski jak po imprezie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.07.2008 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 rrmi Nie odespalam. Wlasnie dzis rzadzimy od 4. Szambo jeszcze troche.., troche.. A Ty innym razem do mnie nie przychodz po jedzieniu bo sie obraze. Tym razem to Cie Twoj R uratowal. Bo On sie chociaz poczestowal, choc jak na chlopa to tez malo je. Zielonooka to kiedys przyjedz i razem zrobimy to ciacho, zobaczysz, ze sie da, bo ze mnie zaden wielki kucharz a kucharka tyz nie. Na codzien to ja pychce byle co z byle czego. No i strasznie sie ciesze, ze Tobie sie u mnie podoba, tak mialam nadzieje, ze rzucisz fachowym okiem i bardzo dobrze, ze sama sie upomnialas, bo ja sama nie chcialam sie narzucac. Sonica Ty nie siedz tam daleko, tylko daj znac kiedy masz wolne. Nastepna impreze trzeba szykowac. Choc ostrzegam, ze u mnie stolik budowlany (i bujany ) na tarasie, ludziska ledwo talerze mieli gdzie trzymac, choc za grzeczny aby o tym wspominac. jea zyjemy, choc Ciebie nam brakowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2008 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Zeljko, ja tam sympatyczniej się czuję, jak wiem, że nie ja jedna od wczesnego rana urzęduję. Buziaki dla Was i dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.07.2008 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Czyli nie jestem sama , a zawsze myślałam, że bladym świtem tylko ja urzęduję. Zeljko, bardzo bym chciała, ale nie mogę. Cześć Depesiu, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Boszszszeeee ... ale żarcie .... Cześć i czołem wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.07.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Uwaga!!!!! W dniu jutrzejszym (czytaj : niedziela) zielona dokona improwizacji kulinarnej pod tytułem "żeberka w pomarańczach i sezamie a'la Żelka" Uprzejmie prosi się o nie-oddychanie, nie wzdychanie, trzymanie kciuków i wysyłanie dobrych fluidów coby sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.07.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 No to trzymamy kciuki, oby się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Ja też trzymam, ale po co??? I tak się uda Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.07.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 pewnie już się udało czekamy na relację d.bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.07.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Melduje ze udalo były prawie tak dobre jak u Zelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 No przeca mówiłam, że się uda I powiedz, że jedząc myślałaś o nas, powiedz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.07.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 a mnie nie wyszło tzn. chciałam zrobić Żelkową paprykę ale jakoś tak ten weekend nie miałam czasu Zrobię w następny witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.07.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.07.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Zeljko wykonalam zeberka wg Twojego przepisu - wyszly swietnei, choc nie wiem, czy tak dobre, jak Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.07.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Gotujcie, gotujcie i szamkajcie Wszystko Wam sie uda, bo ja skomplikowanych rzezcy nie robie. A teraz odpoczywam, to znaczy, chyba przeprowadzka daje znac o sobie bo plecy sie odzywaja i musze bardzo sie pilnowac. Buziaki dla Wszystkich! Maluszku jak kupujesz papryke to wybieraj taka bardzo gruba, aby tego miazszu bylo duzo. Latwiej z takich schodzi skora a i wiecej salatki wychodzi. p.s. w domku nic nowego nie przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.07.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Żleko - bidulko Masz kogoś do pomocy przy Stefku, żeby troszkę oszczędzić plecy? Musisz na nie uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.07.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A nic nie robie, tylko gotuje. Biore leki PZN. Musi minac, bo podloga juz brudna. p.s. dzis papryke pieczona robilam, co sie nastalam przy tym jak glupia, dopiero jak zaczelo bolec to przyszlo do glowy, ze mozna bylo usiasc. Czlowiek madry po szkodzie. A baba?! !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Jak tam plecki? Lepiej już? Buziaki dla Stefka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Żelko - jak plecki? Mam nadzieję, że lepiej znowu mi ślinka pociekła do tej papryki Chyba ją w ten weekend jednak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts